U zagrebačkom hotelu Westin održana je tradicionalna svečanost Hrvatskog olimpijskog odbora pod nazivom "Veliki dan hrvatskog sporta".

Na toj svečanosti Hrvatski olimpijski odbor dodjeljuje nagrade najboljim sportašima i trenerima u godini na izmaku.

Priznanje za najuspješniju hrvatsku sportašicu u 2019. dobila je prošlogodišnja pobjednica u istoj kategoriji - Sandra Perković. "Na ovom svijetu ništa nećete napraviti bez hrabrosti. To je najveća vrlina uma uz čast", napisala je na Instagramu nakon dodjele naša slavna atletičarka.

Uz taj citat grčkog filozofa Aristotela objavila je fotografiju na kojoj ponosno pozira sa svojom nagradom.
I ovaj put zablistala je u haljini dizajnerice Aleksandre Dojčinović, čijim je kreacijama godinama vjerna u svečanim prigodama.

Nosila je model pod nazivom Louella Lux koji na prednjem dijelu ima efektnu aplikaciju u obliku raskošnog cvijeta. Iako je ta haljina dostupna u vatrenoj crvenoj nijansi i u bež varijanti s cvjetnim uzorkom, Sandra je za sebe odabrala model u svevremenskoj crnoj boji.

Crna haljina prava je pobjednica u svim prigodama i zato ne čudi što joj se žene iznova vraćaju. Kada želite elegantno izdanje, neovisno o tome trebate li dnevnu ili večernju kombinaciju, crna haljina uvijek je dobar odabir i s njom jednostavno ne možete pogriješiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju