Sandra Perković, najbolja sportašica Hrvatske za 2018., godinu koju će zasigurno zauvijek pamtiti ispratila je na Kubi. Za doček 2019. u toplijim krajevima Sandra je izabrala mini haljinu golih ramena i netipičnu obuću za doček novog ljeta.

Galerija Paris Jackson u haljini iz kolekcije Moschino i H&M Predstavljanje kolekcije Moschino i H&M Gucci, 3380 kn +0 Sandra Perković u kampanji Aleksandre Dojčinović  

Kratku haljinu sa zatvaračem na sredini i uzorkom u crnoj i zlatnoj boji Sandra Perković kombinirala je uz sportske natikače modne kuće Gucci ukrašene zeleno-crvenom mašnom. Efektna haljinica iz kolekcije Moschino i H&M dugih rukava otkriva ramena i dekolte te tako maksimalno ističe ženstvenost figure, a zapravo vrlo dobro pristaje i uz ovakve sportske natikače te ne zahtijeva nužno visoke potpetice i finiju obuću.


Naša najuspješnija atletičarka 2019. godinu dočekala je na u Havani. Bio je to savršen završetak godine koju će uspješna sportašica sigurno zauvijek pamtiti.

Nova godina stoji pred nama, poput poglavlja u knjizi koje čeka da ga se napiše. Možemo pomoći napisati tu priču postavljajući ciljeve. Sretna nova godina, moji prijatelji, napisala je Sandra Perković uz fotografiju s Kube.

Pogledajte kako istu haljinu iz kolekcije Moschino i H&M nosi Paris Jackson, a u fotogaleriji se prisjetite prijašnjih ženstvenih modnih izdanja Sande Perković.

Paris Jackson u haljini iz kolekcije Moschino i H&M Paris Jackson u haljini iz kolekcije Moschino i H&M (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju