Sandale otvorenih prstiju s nekoliko remenčića i visokom potpeticom omiljeni su izbor brojnih holivudskih dama. Ovaj model cipela izvrsno se kombinira uz glamurozne večernje haljine mini, midi i maksi kroja, pa ih slavne glumice nose na crveni tepih uoči velikih premijera.

Galerija Sandale s remenčićem oko gležnja - 2 Sandale s remenčićem oko gležnja - 5 Sandale s remenčićem oko gležnja - 3 +1 H&M, 222 kn

Takve sandale dodaju dašak seksepila i dnevnim izdanjima, a pogotovo ako se sparuju uz suknje, poslovne hlače ili ležerne traperice. Zbog njihove fleksibilnosti vole ih žene diljem svijeta.

Za ovakav model štikli odlučila se i Sandra Perković. Na svojem profilu na Instagramu podijelila je fotografiju u crnoj mini bundi koju je sparila s tirkiznim kožnatim sandalama brenda Gucci, koji i inače voli nositi.

Sandale s remenčićem oko gležnja - 2 Tirkizne sandale brenda Gucci prodaju se po cijeni od oko 4600 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ne samo da su štikle produljile njezinu sportsku figuru, već je boja razigrala cijelu modnu kombinaciju. U hladnu jesen i zimu ovakve sandale možda je najbolje nositi za kućne tulume.

Zavirili smo u trgovine i pronašli nekoliko modela sandala s remenom oko gležnja po uzoru na Sandru Perković.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju