Sandra Perković zaštitno je lice kampanje kojom je modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović proslavila pokretanje web shopa

Galerija Sandra Perković u kampanji Aleksandre Dojčinović - 1 Sandra Perković u kampanji Aleksandre Dojčinović - 4 Branka Bebić u kampanji Aleksandre Dojčinović - 3 +2 Sandra Perković u kampanji Aleksandre Dojčinović - 5 Sandra Perković, višestruka olimpijska pobjednica i jedna od najuspješnijih svjetskih atletičarki svih vremena, snimila je kampanju povodom pokretanja Lei Lou web shopa. Zagrebačka dizajnerica Aleksandra Dojčinović na taj ćer način postati još dostupnija svim svojim klijenticama u Hrvatskoj i izvan nje.

Sandra Perković je Lei Lou komadima upotpunila najdraži par traperica, a glamurozan pečat kombinaciji daju ženstvene zlatne štikle

Sandra je utjelovila modernu Lei Lou djevojku čiji je stil prepoznatljiva sportska elegancija. Sandra je Lei Lou komadima, kao što je ženstveni bijeli top s jednim otkrivenim remenom, upotpunila najdraži par traperica, a glamurozan pečat kombinaciji daju zlatne sandale s visokom uskom potpeticom.    

Sandra je tako u ovoj kampanji Lei Lou komade personalizirala omiljenim stvarima iz vlastitog ormara. Uz našu zlatnu atletičarku, zaštitno je lice kampanje i Branka Bebić koja je tom prilikom istaknula svoj stil koji se opisuje kao nepogrešiva jednostavnost.

Na adresi www.leiloubyalex.com sve poklonice dizajna Aleksande Dojčinović moći će u svakom trenutku iz naslonjača naručiti svoje omiljene Lei Lou artikle, i to iz čak 28 zemalja Europske Unije, SAD-a, BiH i Srbije.

U fotogaleriji pogledajte i prijašnja odjevna izdanja Sandre Perković koja naglašavaju ženstvenost.
Sandra Perković u kampanji Aleksandre Dojčinović - 4 Sandra Perković u kampanji Aleksandre Dojčinović - 4 (Foto: Jelena Balić)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju