Sandra Perković nastavlja nizati uspjehe. Sportašica je otvorila sezonu na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske

Galerija +0 Sandra Perković Najbolja hrvatska sportašica Sandra Perković tradicionalno je svoju novu sezonu otvorila sudjelovanjem na Zimskom bacačkom prvenstvu Hrvatske koje se održalo na stadionu Park mladeži u Splitu.

Sandru je hicem od 68,44 metara ostvarila svoj cilj i bacila najbolji ovogodišnji rezultatu u svijetu. Nakon završetka natjecanja na svom službenom Instagram profilu ponosno je pokazala medalju.

Opet smo uspjeli. Nova stara nacionalna prvakinja s vodećim svjetskim rezultatom od 68,44 metara. Misija izvršena, napisala je Sandra.

Sportašica je primila mnogo čestitki za svoj novi uspjeh, a nisu izostali ni komplimenti na račun njezinog sjajnog izgleda.

 

A post shared by Sandra Perkovic (@discus70queen) on

Kraljica diska i trbušnjaka, samo je jedan u nizu pozitivnih komentara potaknutih kombinacijom koju Sandra nosi na fotografiji. Sportski komplet brenda Nike u kojem dominira crop-top naglasio je fantastičnu figuru sportašice i isklesane trbušnjake.

Jedno istraživanje pokazalo je kako je upravo trbuh dio tijela kojeg se žene najviše srame i koji im izaziva nesigurnost pa uglavnom izbjegavaju nošenje topova ovakvog kroja.

Međutim, zanimljivo je to kako su muški sudionici istog istraživanja kao jednu od poželjnih fizičkih osobina na ženi naveli upravo trbuščić, a čak su i oni muškarci koji vole atletski građene žene kazali kako im on nimalo ne smeta.

U galeriji pogledajte modna izdanja Sandre Perković.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju