Među mnogobrojnim posjetiteljima Weekend Media Festivala u Rovinju bila je i naša atletičarka Sandra Perković.

Galerija Sandra Perković na panelu u Rovinju - 5 Sandra Perković na panelu u Rovinju - 4 Sandra Perković na panelu u Rovinju - 3 +1 Publika na panelu

Sandra je bila jedna od sudionica na panelu "Sport na prvom mjestu" na kojem se razgovaralo o fenomenu sporta iz različitih perspektiva.

U sportu svi znaju koliko je teško napraviti dobar rezultat. Sport budi ponos, domoljublje i najbolji je način komunikacije. Ljudi imaju prirodnu želju za pripadanjem, a sport nam to i omogućava. Mi smo prave inatlije sa svojom željom i voljom koje ulijevaju nadu drugima da ostvare svoje snove, rekla je na panelu hrvatska rekorderka u bacanju diska koja je za ovu prigodu zablistala u jednostavnom, ali uvijek efektnom izdanju.

Sandra Perković na panelu u Rovinju - 3 Sandra Perković na panelu u Rovinju (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

Nosila je elegantno odijelo bijele boje. Ispod sakoa klasičnog kroja nazirao se top u boji kože.

Odijelo je Sandra uparila s crno-bijelim štiklama modne kuće Dior. Takozvani slingback model J'Adior prepoznatljiv je po platnenoj traci koja drži petu i ima detalj u obliku mašne.

Zrinka Cvitešić: Modno izdanje koje najbolje opisuje riječ - senzacionalno Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 3 Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 2 +3 Zrinka Cvitešić u Dubrovniku - 1

Dodatnu dozu elegancije nepogrešivoj kombinaciji su dali divni komadi nakita. Atletičarka je nosila zlatne naušnice i ogrlicu ugrašene bijelim biserima.

Sandra Perković na panelu u Rovinju - 4 Sandra Perković u elegantnoj kombinaciji (Foto: Sime Zelic/Pixsell)

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju