Hrvatska je jučer dobila novog predsjednika, ali i prvu damu.

Galerija

Zoran Milanović pobijedio je u drugom krugu predsjedničkih izbora osvojivši 1.034.389 glasova, 105 tisuća više od protukandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović.

U izborni stožer stigao je u pratnji svoje supruge, samozatajne Sanje Musić Milanović koja ga je ponosno promatrala tijekom pobjedničkog govora.

Sanja se za ovu važnu prigodu modno uskladila sa suprugom koji je u izbornoj noći nosio crno odijelu u kombinaciji s bijelom košuljom i crvenom kravatom satenskog finiša.

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović u izbornom stožeru
Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović u izbornom stožeru (Foto: Jurica Galoic/PIXSELL)

Njezina voluminozna crvena suknja podudarala se s bojom njegove kravate, a ostatak kombinacije prve dame bio je u crnoj boji.

Sanja Musić Milanović ne pojavljuje se često u javnosti, a kada to i napravi uvijek plijeni pažnju svojim nenametljivim i elegantnim izdanjima uglavnom sastavljenim od neutralnih odjevnih komada.

U izbornoj noći pokazala je i da ne robuje trendovima nego radije posegne za provjerenim komadima iz svog ormara pa je tako nosila crne cipele u kojima se 2015. godine pojavila na prezentaciji poligona za tjelesnu aktivnost školske djece u OŠ Trsat.

U galeriji pogledajte kakve je još kombinacije hrvatska prva dama nosila tijekom ove predsjedničke kampanje.

Sanja Musić Milanović
Crne cipele iz izborne noći nosila je i 2015. prilikom posjeta OŠ Trsat (Foto: Jurica Galoic/Goran Kovacic/PIXSELL)