Španjolska kraljica Letizia sa suprugom, kraljem Felipeom VI. doputovala je u dvodnevni posjet Hrvatskoj. Odmah nakon dolaska, u Uredu predsjednika Republike Hrvatske primili su ih predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović.

Galerija Španjolska kraljica Letizia i hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia u elegantnoj kombinaciji +6 Kombinacija kraljice Letizije  

Za prvi službeni posjet španjolskih monarha našoj zemlji i primanje na Pantovčaku kraljica Letizia, po mnogima najbolje odjevena članica kraljevskih obitelji, odabrala je vrlo elegantnu kombinaciju primjerenu za takav tip službenog susreta.

Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. doputovali su u Hrvatsku Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. doputovali su u Hrvatsku (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

S obzirom na vremenske neprilike, ne čudi što se odlučila utopliti u pelerini španjolske modne dizajnerice Caroline Herrere s krznenim ovratnikom koju je već nosila u raznim prigodama. Odabrala je i tamnozelenu kaput-haljinu koju je prvi put nosila u ožujku ove godine na misi zadušnici za britanskog princa Philipa. Kombinirala ju je sa štiklama španjolskog brenda Magrit, koje je također reprizirala, te torbicom Caroline Herrere.

Čije vam se modno izdanje za primanje na Pantovčaku više sviđa?

glasova:

Sanja Musić Milanović odlučila se za jednostavnu modnu kombinaciju. Glavna zvijezda elegantnog izdanja bila je plava kaput-haljina užeg kroja s plavom dugmadi i našivenim džepovima koju je uparila s plavim salonkama satenskog sjaja i s tankom visokom potpeticom. Španjolski kraljevski par dočekala je u elegantnom crnom kaputu sa zanimljivim rukavima koji je kasnije skinula.

Sanja Musić Milanović: Kaput-haljina i plave salonke za susret s kraljicom Letizijom Sanja Musić Milanović Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj +2 Španjolski kraljevski par u posjetu Hrvatskoj

Kraljica Letizia: Prepoznatljivo elegantna kombinacija iz Londona za svečani doček u Zagrebu Kraljica Letizia i kralj Felipe VI. doputovali su u Hrvatsku Kraljica Letizia Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović +8 Kombinacija kraljice Letizije

Prva dama kosu je oblikovala u elegantnu punđu s raspuštenim šiškama koje su uokvirile njezino lice. Izdanje je upotpunila decentnim komadima nakita.

Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović Kraljica Letizia i prva dama Sanja Musić Milanović (Foto: Igor Soban/Pixsell)

Sanja Musić Milanović u elegantnom crnom kaputu sa zanimljivim rukavima Sanja Musić Milanović u elegantnom crnom kaputu sa zanimljivim rukavima (Foto: Sanjin Strukic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju