Prije točno godinu dana održana je inauguracija Zorana Milanovića. Uz njega je u tom velikom i važnom trenutku bila supruga Sanja Musić Milanović, koja je u i prvoj godini njegova mandata bila jednako samozatajna kao i prije njegova dolaska na funkciju predsjednika.

Većina javnih pojavljivanja prve dame usko su vezana za njezin posao. Ova liječnica, specijalistica epidemiologije, znanstvenica i sveučilišna profesorica posvetila je karijeru očuvanju i unaprjeđenju zdravlja.

Voditeljica je nacionalnog programa "Živjeti zdravo" i znanstvenog projekta Svjetske zdravstvene organizacije u Hrvatskoj "Europska inicijativa praćenja debljine u djece" te aktivna sudionica brojnih međunarodnih zdravstvenih tijela. Aktivno sudjeluje i u procjepljivanju protiv koronavirusa građana s potresom pogođenih područja.

Slika nije dostupna Sanja Musić Milanović: "Kraljevske" sandale s učinkom štikli koje nikad ne razočaraju

Slika nije dostupna Sanja Musić Milanović: Bogata karijera nenametljive doktorice znanosti

Baš kao i svima, i prvoj dami nedostaje vrijeme kada smo bili bezbrižniji i redovito uživali u onim najljepšim životnim zadovoljstvima. Sad već žudim otići s prijateljicama na kavu, na rođendansku proslavu… Otići nekamo s nekim, otići bilo kamo, ali osjetiti život od prije godinu i pol. Sad ćemo ga najviše cijeniti, rekla je u razgovoru za IN magazin.

Kako to obično biva, gdje god se pojavi, Sanja Musić Milanović izaziva velik interes javnosti. U razgovorima o životu prvih dama uvijek ima mjesta i za rasprave o njihovu modnom izričaju, a hrvatska prva dama po tom pitanju dosad se pokazala kao ljubiteljica (poslovne) elegancije.

Po tome je u modnom kontekstu slična Melaniji Trump, po mnogima jednoj od najbolje odjevenih prvih dama u američkoj povijesti.

Izdvojili smo nekoliko njihovih izdanja i usporedili ih, a vi možete odlučiti koje vam se izdanje više sviđa i tako odabrati pobjednicu u ovom posebnom modnom dvoboju.

Ankete

(8591) Više mi se sviđa nježna ružičasta haljina...

rezultati povratak glasova1804
rezultati

Ankete

(8589) Haljinu sa životinjskim uzorkom bolje nosi...

rezultati povratak glasova1604
rezultati

Ankete

(8586) Jako mi se sviđa sivi kaput...

rezultati povratak glasova1621
rezultati

Ankete

(8588) Upečatljive i efektne nijanse bolje pristaju...

rezultati povratak glasova1612
rezultati

Ankete

(8587) Voluminoznu suknju cvjetnog uzorka bolje je kombinirala...

rezultati povratak glasova1579
rezultati

Ankete

(8590) Klasičnu poslovnu kombinaciju crnih hlača i bijele košulje bolje nosi…

rezultati povratak glasova1621
rezultati

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju