U Dubrovniku se jučer održalo svečano otvorenje 71. Dubrovačkih ljetnih igara.

Galerija Sanja Musić Milanović na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara Sanja Musić Milanović na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović +3 Sanja Musić Milanović

Ceremoniji otvaranja nazočili su hrvatski predsjednik Zoran Milanović i prva dama Sanja Musić Milanović.

Za toplu ljetnu večer prva dama odabrala je dva voluminozna odjevna komada. Dugačku bijelu suknju s masivnim cvjetnim uzorkom u crnoj i plavoj nijansi kombinirala je s bijelom bluzom "balon" rukava.

Sanja Musić Milanović na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara Sanja Musić Milanović na otvaranju Dubrovačkih ljetnih igara (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Spojila ih je s popularnim ljetnim sandalama i to modelom od kojeg se posljednjih tjedana ne odvaja ni španjolska kraljica.

U nekoliko navrata pisali smo o tome kako Letizia ovo ljeto jednostavno obožava nositi espadrile s platformom i u nešto više od mjesec dana pokazala je nekoliko modela koje čuva u svojoj garderobi.

Macarena espadrile za odlazak u kazalište Kraljica Letizia u espadrilama s platformom (Foto: Getty Images)

Ove "kraljevske" sandale vrlo su praktične jer su lagane i udobne, a pritom zahvaljujući visokoj platformi osiguravaju efekt produljivanja noge za koji su inače zaslužne štikle.

Ovakav model espadrila neće razočarati niti jednu ženu koja voli štikle, ali tijekom ljetnih dana ipak preferira udobnije modele obuće s istim učinkom.

Ankete

(8357) Volite li espadrile s platformom?

rezultati povratak glasova5035
rezultati

Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović (Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju