U Kući za ljude i umjetnost Lauba održano je predstavljanje knjige "Nesigurni" novinarke Ivane Dragičević. Nova knjiga naslanja se na njezin prvijenac pod nazivom "Nejednaki", a autorica je naziva self-help priručnikom za čovječanstvo i humanizam.

Galerija Sanja Musić Milanović, Ivana Dragičević i Zoran Milanović Ivana Dragičević, Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović Sanja Musić Milanović u elegantnom odijelu na promociji knjige +2 Sanja Musić Milanović u razgovoru sa zagrebačkim gradonačelnikom Tomislavom Tomaševićem

Predstavljanje su svojim prisustvom uveličali hrvatski predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović.

Kako i priliči takvoj prigodi, prva dama odabrala je decentnu odjevnu kombinaciju u kojoj je dominiralo odijelo.

Sanja Musić Milanović, Ivana Dragičević i Zoran Milanović Sanja Musić Milanović, Ivana Dragičević i Zoran Milanović (Foto: PR)

Model klasična kroja u sivoj boji pravi je primjer poslovne elegancije, ali uz odabir zanimljive košulje ili bluze lako može postati i dio neke svečanije kombinacije. Prva dama za tu je prigodu odabrala crnu bluzu s bijelim točkastim uzorkom i visokim ovratnikom.

Sanja Musić Milanović u elegantnom odijelu na promociji knjige Sanja Musić Milanović u elegantnom odijelu na promociji knjige (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Kada je u pitanju obuća, odlučila se za crne čizmice koje su na prvi pogled vrlo klasične, ali na drugi pogled uočit ćete efektnu zaobljenu blok-potpeticu koja je mali odmak od klasike.

Crveni ruž za usne pokazao se kao idealan dodatak stajlingu u neutralnim bojama i zaokružio je elegantnu kombinaciju prve dame.

Sanja Musić Milanović u gležnjačama s efektnom potpeticom Sanja Musić Milanović u gležnjačama s efektnom potpeticom (Foto: Vanesa Pandzic/Cropix)

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku? Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

Sanja Musić Milanović: Torbica zebrastog uzorka koja podigne i najdecentniju kombinaciju Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 6 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 4 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 3 +3 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju