Sanja Musić Milanović pridružila se suprugu Zoranu Milanoviću u New Yorku gdje se održava 78. Opća skupština Ujedinjenih naroda. Predsjednik Milanović sudjelovao je na otvaranju opće rasprave Opće skupštine UN-a, a u srijedu će ondje održati i govor.

Galerija Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 6 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 4 Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 3 +3 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na susretu s hrvatskim iseljenicima u New Yorku

Uoči današnjeg obraćanja Općoj skupštini UN-a predsjednik Zoran Milanović i njegova supruga Sanja Musić Milanović susreli su se s Hrvatima koji žive u New Yorku. Milanović je podsjetio kako Hrvatskoj tijekom Domovinskog rata i borbe za samostalnost nitko nije pomagao osim njezinih iseljenika i da je kroz sve prošla sama.

Hrvatska je jedina zemlja u Europi koja je sve morala ostvariti sama. I danas se držimo, Hrvatska ide naprijed, istaknuo je Zoran Milanović u govoru pred iseljenicima.

Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 3 Sanja Musić Milanović uz crnu haljinu nosi torbicu zebrastog uzorka (Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić)

Za susret s hrvatskim iseljenicima u New Yorku Sanja Musić Milanović odabrala je elegantnu odjevnu kombinaciju sačinjenu od dugačke crne haljine. U gornjem dijelu haljina je ukrašena volanima na predjelu V izreza te na rubovima rukava koji sežu tik do ispod lakta, dok donji dio lagano lepršavog kroja seže do poda.

Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 7 Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović na susretu s hrvatskim iseljenicima u New Yorku (Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić)

Decentno izdanje hrvatska prva dama upotpunila je prstenom s velikim crnim kamenom, a minimalizam u stajlingu razbila je dugoljastom clutch torbicom zebrastog uzorka.

Sanja Musić Milanović u dugačkoj crnoj haljini i torbici sa zebrastim uzorkom - 2 Sanja Musić Milanović izdanje u decentnoj crnoj haljini razigrala je torbicom zebrastog uzorka (Foto: Ured predsjednika Republike Hrvatske / Ana Marija Katić)

Sanja Musić Milanović: Obožavana suknja koja nikad ne izlazi iz mode za Sinjsku alku Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović na Sinjskoj alci Sanja Musić Milanović na 308. Sinjskoj alci +1 Sanja Musić Milanović na 306. Sinjskoj alci

12 najelegantnijih izdanja Sanje Musić Milanović Sanja Musić Milanović i Zoran Milanović 2012. godine Bal u Beču 2012. godine Susret s predsjednikom Sj. Makedonije +9 Na otvorenju izložbe na Pantovčaku

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju