Predsjednik Zoran Milanović i hrvatska prva dama Sanja Musić Milanović nalaze se u Katru, gdje bodre hrvatske nogometaše na susretu Hrvatske i Belgije.

Galerija Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 2 Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 4 +3 Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 3

Prva dama svoju kombinaciju bojama je prilagodila dresu hrvatske nogometne reprezentacije i popularnim kockicama.

Na tribinama se pojavila u crvenom odijelu rađenom po mjeri brenda DeLight dizajnera Ivana Friščića, ispod kojeg se nazire bijeli top. Detalj koji je privukao najviše pozornosti je kapa prve dame.

Radi se o kapi Kobali crvene boje, takozvanoj "kapetanici", s efektnim ukrasom na prednjem dijelu.

Detalj je tu s razlogom i ima svoju priču, odnosno simboliku. Napravljen je, naime, od bijelih ružica i crvenih latica koje su stilizirane kao šahovnica, a sve skupa povezano je crvenom trakom.

Tko je nosio najbolje izdanje? Pobjednička kombinacija Sanje Musić Milanović i kraljice Letizije Kraljica Letizia i Sanja Musić Milanović u Zagrebu Sanja Musić Milanović i kraljica Letizija tijekom prvog službenog susreta u Hrvatskoj Kraljica Letizija i Sanja Musić Milanović na svečanoj večeri na Pantovčaku +0 Obje dame odabrale su kombinezone za drugi službeni dan posjete

Musić Milanović i ranije je svoje kombinacije upotpunjavala šeširima brenda Kobali. Ovaj put definitivno se odlučila za modni dodatak koji je stvoren za privlačenje pozornosti i pored kojeg i vatreno odijelo pada u drugi plan.

Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju