Hrvatska 1. srpnja obilježava deset godina od ulaska u Europsku uniju. Uoči tog povijesnog događaja i pridruživanja naše države velikoj europskoj obitelji 30. lipnja 2013. godine na Trgu bana Jelačića u Zagrebu održala se svečana proslava kojoj je nazočila i Sanja Musić Milanović.

Galerija Sanja Musić Milanović prije deset godina na svečanoj večeri povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju Sanja Musić Milanović prije deset godina na proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju Sanja Musić Milanović prije deset godina na proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju +5 Sanja Musić Milanović prije deset godina na proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju

Proslavu povodom ulaska Hrvatske u Europsku uniju tog 30. lipnja 2013. uveličali su politički lideri iz zemalja članica EU, zemalja regije Jugoistočne Europe, čelnici europskih institucija, hrvatski uglednici i građani. Bogat glazbeni program pokazao je svu raznolikost hrvatske kulturne baštine, a Hrvatska je u EU ušla uz Odu radosti.

Sanja Musić Milanović prije deset godina na proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju Sanja Musić Milanović prije deset godina na proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju (Foto: Robert Anic/Pixsell)

Prije svečanosti na Trgu bana Jelačića u Zagrebu, obilježavanje ulaska u Uniju započelo je svečanom večerom u Klovićevim dvorima na Jezuitskom trgu, a na oba događanja prisutni su bili Sanja Musić Milanović i njezin suprug Zoran Milanović. Za taj povijesni dan važno je bilo izabrati i primjerenu toaletu, a Sanja Musić Milanović izgledala je vrlo elegantno u jednostavnoj bijeloj haljini pročišćenog kroja.

Sanja Musić Milanović prije deset godina na proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju Sanja Musić Milanović prije deset godina na proslavi ulaska Hrvatske u Europsku uniju (Foto: Goran Stanzl/Pixsell)

Haljina s polu rukavima lijepo prati liniju tijela te seže tik do ispod koljena, a uz nju je kombinirala crvene cipele u stilu salonki s visokom potpeticom i mašnom. Crvene štikle od brušene kože lijepo su pristajale uz bijelu toaletu, a Sanja je izborom dviju boja koje se nalaze na hrvatskoj zastavi svoj svečani outfit učinila još više slavljeničkim.

Sanja Musić Milanović dolazi na na svečanu večeru u Klovićeve dvore povodom proslave ulaska Hrvatske u EU 30. lipnja 2013. godine Sanja Musić Milanović dolazi na na svečanu večeru u Klovićeve dvore povodom proslave ulaska Hrvatske u EU 30. lipnja 2013. godine (Foto: Slavko Midzor/Pixsell)

Kako je proslava na Jelačićevu trgu trajala do kasnih noćnih sati, Sanja je, u slučaju da zahladi, sa sobom imala i šal s resama off-white nijanse, a stajlingu je dodala i dugački tanki lančić s privjeskom, koji je sezao skroz do struka.

Prva dama protiv kraljice: Tko se bolje odjenuo za večeru na Pantovčaku? Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Prva dama Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia na Pantovčaku Hrvatski predsjednik Zoran Milanović i kraljica Letizia +1 Kraljica Letizia na večeri u Predsjedničkim dvorima na Pantovčaku

Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu s modernim odmakom od klasičnih modela Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 3 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 1 +2 Sanja Musić Milanović u ljubičastom odijelu na Samitu supružnika europskih čelnika u Zagrebu - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju