Sanja Musić Milanović sudjelovala je na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine održanoj u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" u Zagrebu. Prva dama Hrvatske i profesorica na Medicinskom fakultetu održala je i govor, a pred sudionicima konferencije pojavila se u decentnoj odjevnoj kombinaciji koja osvaja svojom jednostavnošću i klasikom.

Galerija Sanja Musić Milanović na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine - 3 Sanja Musić Milanović na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine - 1 Sanja Musić Milanović na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine - 4 +2 Sanja Musić Milanović na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine

Ovogodišnja konferencija Hrvatski dan debljine održava se u organizaciji Udruge za prevenciju prekomjerne težine, Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar" i Projekta "Živjeti zdravo" Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. Profesorica i znanstvenica Sanja Musić Milanović bila je jedan od govornika na konferenciji, a za tu je priliku odabrala odjevno izdanje koje odiše decentnom elegancijom.

Sanja Musić Milanović na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine - 2 Sanja Musić Milanović na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Poslovni stajling prva dama Hrvatske složila je od bež kaputa dužine do koljena i klasičnog kroja s predimenzioniranom kragnom i pojasom za vezanje oko struka. Odabrala je i fine crne hlače širih nogavica na crtu koje su ziheraški izbor u prilikama kada želimo izgledati profinjeno, a nenametljivo. Ispod dugačkih hlača mogle su se vidjeti crne cipele s izražajnim špicem.

Ima priču: Efektna kapa Sanje Musić Milanović za podršku hrvatskim nogometašima Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 2 Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 4 +3 Predsjednik Milanović sa suprugom Sanjom na susretu Hrvatske i Belgije - 3

Sanja Musić Milanović: Odlično izdanje prve dame u kojem je glavna zvijezda kombinezon Sanja Musić Milanović Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia +2 Sanja Musić Milanović i kraljica Letizia

Uz takav nepogrešivi model hlača izvrsno je pristajala tamnoplava duža bluza nalik tunici pročišćenog kroja s rukavima dužine do iznad zgloba. Dugačka ogrlica u kombinaciji zlatne boje i plavih bisera i kamenčića malo je razigrala outfit Sanje Musić Milanović.

Sanja Musić Milanović na 7. konferenciji Hrvatski dan debljine - 4 Sanja Musić Milanović u nenametljivoj odjevnoj kombinaciji (Foto: Jurica Galoic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju