Do kraja 2022. ostalo je još samo desetak dana, a oni bi nam trebali biti ispunjeni svime za čime žudimo u godini koja nam dolazi: ljubavlju, srećom i veseljem. Uprave te životne začine, i još mnogo toga drugog, nudi najtopliji, najromantičniji i po mnogočemu najljepši adventski festival u Hrvatskoj – Advent u Varaždinu.

PR PR Foto: PR

Proteka četiri tjedna Advent u Varaždinu je desetinama raznolikih programa, atrakcija i sadržaja, zabavljao brojne posjetitelje, golicao maštu i ispunjavao blagdanske želje. Želite li unijeti malo čarolije u svoje živote i 2022. pamtiti s posebnom toplinom u srcu, vrijeme je da si za Božić poklonite – Varaždin!

Badnjak u Varaždinu? Zašto ne!

Advent u Varaždinu nudi sve što može blagdanski izlet učiniti zabavnim, toplim i pamtljivim iskustvom. Bez obzira dolazite li na pola dana ili ćete u Varaždinu provesti cijeli božićni vikend te stižete li udvoje, s prijateljima ili obitelji, čeka vas predivno uređeni grad prepun nasmijanih lica u kojem se na gotovo svakom koraku nudi nešto lijepo, mirisno, ukusno ili zabavno. Čeka vas toplina zime.

PR PR Foto: PR

Na tri adventska trga cijelog će božićnog vikenda biti raznih događanja, za doslovno sve ukuse i sve uzraste. Ledeni užici klizališta i tobogana na Kapucinskom trgu, DJ-i i koncerti na Trgu kralja Tomislava (popularnom Korzu) i Trgu Miljenka Stančića, gastro kućice s zamamnim i raznolikim, slatkim, slanim i spicy okusima blagdana, raskošna ponuda poklona i suvenira za „last minute“ shopping i mnogo, mnogo blagdanske čarolije na svakom koraku pružaju priliku za stvaranje divnih sjećanja na Božić u Varaždinu.

Božić u Varaždinu počinje u petak

Sam božićni vikend u Varaždinu počinje već u petak, a sve do kratkog predaha u božićno jutro, Varaždin će biti mjesto u kojem ćete se moći zabaviti s društvom ili obitelji, odnosno provesti intimni, topli, romantični Badnjak ili svečani Božić, okruženi nesvakidašnjom ljepotom grada i jedinstvenom atmosferom koju stvara adventski festival u Varaždinu.

PR PR Foto: PR

Kuća Djeda Mraza radi punom parom, a sam Djedica i u posljednjih nekoliko dana prije nego pomoću svoje čarolije krene djeci cijelog svijeta podijeliti njihove poklone, bit će dostupan i nasmijan za druženje i fotografiranje u svojem bajkovitom domu. I ostale čarobne atrakcije svoju će magiju dodatno dijeliti sa svima koji im otvore srce, a najčarobnija će biti magija bajkovito osvjetljenog grada, koji na doslovno svakom koraku pruža sjajnu priliku za druženje, foto-sjećanje ili romantični poljubac.

PR PR Foto: PR

Čarolija se nastavlja – utrčite u 2023. i uživajte u Adventu sve do 6. siječnja

No i nakon Božića, čarolija ne prestaje jer prije nego što Advent u Varaždinu i službeno završi 6. siječnja, slijedi nam doček Nove godine, a tu Varaždin opet ima asa u rukavu.

Najluđa noć u Varaždinu drugačije je i itekako preporučljivo iskustvo jer zabavu na povijesnim ulicama prepunim ljudi točno u ponoć dodatno zagrijava i jedinstvena novogodišnja utrka. Doček Nove godine u Varaždinu prilika je da i vi doslovno utrčite u 2023. ispunjeni ljubavlju i veseljem kakvo može stvoriti samo topla zima na sjeveru Hrvatske.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju