Ako vas privlači ideja frizure koja izgleda sanjivo i romantično onda bi vam se mogle svidjeti nove popularne šiške koje kosi daj baš takvu vibru.

Sanjive šiške veliki su jesenski hit. Ono što ih odlikuje je dužina koja dotiče trepavice i stvara sanjivu zavjesu preko kapaka.

Ljeto je obično godišnje doba u kojem se dame teže odlučuju na šiške zbog vrućine i želje da što više kose na visokim temperaturama možemo skloniti s lica. Međutim, romantična jesen idealno je doba za romantične šiške. Ako slušajno ne kliknete s njima, do idućeg ljeta one će već izrasti i neće vam stvarati probleme.

Kada u nastavku vidite kako u praksi izgledaju sanjive šiške, vjerujemo da će vam se ideja da ih ošišate učiniti jako privlačnom jer izgledaju tako dobro i šik.

Pomalo koketiraju s popularnim shagom i energijom 70-ih godina prošlog stoljeća koja trenutno dominira u svijetu kose. Kada je u pitanju stiliziranje, nude svestranost. Kada vam dosade možete ih gurnuti u stranu i skloniti s lica, a za maksimalno dobar izgled i dramatičnost nosite ih naprijed.

U svakom slučaju, ako ih sada ošišate, imat ćete savršenu frizuru za jesen i zimu, a onda će se neprimjetno pretvoriti u duže šiške zavjese, baš na vrijeme za proljeće.

Prilagodljiva frizura koja pristaje ženama u svim desetljećima života Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 2 Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 4 Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 3 +6 Slavne žene s kosom srednje dužine i šiškama - 6

Izdvojio magazin Vogue: Pet frizura za kopiranje koje se nose u modnim metropolama Bob Bob Bob +16 Bob

U nastavku pogledajte četiri načina kako nositi sanjive šiške.

1. Opušteno u kombinaciji sa slojevima

2. Kovrčave u kombinaciji s punđom

3. Shaggy stil

4. Pomaknute u stranu

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju