Story Hall Of Fame, jedno od najvećih društvenih događanja na hrvatskoj zabavnoj sceni, doživio je svoje deveto izdanje. U sklopu velike zabave istaknutim pojedincima iz javnog života dodijeljene su i nagrade u 22 kategorije za postignuća u području njihova djelovanja.

Galerija Sara Jo u društvu Jelene Rozge i Nataše Bekvalac Sara Jo u haljini brend Mihano Momosa Franka Batelić i Sara Jo +0 Sara Jo osvojila je nagradu u kategoriji Shooting Star

Među nagrađenima je bila i srpska glazbenica Sara Jovanović, poznatija pod umjetničkim imenom Sara Jo, koja je kući ponijela nagradu u kategoriji Shooting Star.

Zasluženo, s obzirom na to da je u pitanju jedna od najtalentiranijih i najperspektivnijih mladih glazbenica u regiji.

Lijepa Sara pažnju javnosti prije svega plijeni glazbenim hitovima koje uvijek prate i sjajni videospotovi, a svojim zanimljivim stilom odijevanja intrigira i ljubitelje mode.

Sara Jo u haljini brend Mihano Momosa Sara Jo u haljini brend Mihano Momosa (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Vrlo je odvažna, ne boji se eksperimentirati s krojevima i bojama te rijetko igra na sigurno kada je u pitanju moda. Upravo su to glavne odlike trendseterica pa ne čudi to što je i Sara svojevrsna modna influenserica o čijim izdanjima uvijek bruji čaršija.

Za Story Hall Of Fame odabrala je haljinu poznatog srpskog brenda Mihano Momosa iza kojeg stoji dizajner Mihailo Anušić. Njegove kreacije već su nosile i svjetske zvijezde poput Jennie Kim iz slavne K-pop grupe Blackpink.

Sara Jo u društvu Jelene Rozge i Nataše Bekvalac Sara Jo u društvu Jelene Rozge i Nataše Bekvalac (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Sara je odjenula haljinu mini kroja u nježnoj i svijetloj nijansi ružičaste boje s voluminoznim gornjim dijelom, a uz nju je kombinirala efektne sandale s visokom potpeticom ukrašene predimenzioniranom mašnom u nijansi identičnoj boji haljine. Bilo je to jedno od najboljih izdanja sa sinoćnjeg glamuroznog događanja.

Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić i Sara Jo (Foto: Josip Regovic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju