U tijeku je snimanje druge sezone HBO serije „I tek tako“, nastavka megapopularne serije „Seks i grad“ koju danas obožavamo u istoj mjeri kao i prije više od 20 godina kad se krenula emitirati.

Galerija Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete +7 Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete na snimanju

Serija je to koja je postavila modne i društvene trenove, a Sarah Jessica Parker u ulozi Carrie Bradshaw, postala je svojevrsni brend. Još nam nije poznato što nam točno nosi sljedeća sezona, ali dobili smo kratki uvid u maštu kostimografa nakon što su izašle prve fotografije sa snimanja.

Na fotografijama vidimo Carrie Bradshaw odjevenu u trendi lepršavu haljinu dugih rukava, a svu pažnju je ukrala boja fuksije u koju su kostimografi Parker obukli od glave do pete.

Sofisticirani i elegantni look je uspjela zadržati unatoč jednobojnoj kombinaciji, a već se govori o tome kako će ovaj outfit ispisati stranice povijesti jer nikad do sada nismo imali priliku Carrie vidjeti u istoj boji od glave do pete.

Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete na snimanju "I tek tako" (Foto: Profimedia)

Haljina u boji fuksije ima duge rukave i izrez u obliku slova V. Remen u istoj boji naglašava njezin struk, a tu je i vintage torbica – također u istoj boji.

Fuksija look je upotpunjen pomno odabranim nakitom, od kojega se posebno istaknula ogrlica s dijamantnim privjeskom brenda Jemma Wynne.

Točka na i ovog povijesnog outfita, svakako su sandale na tanku petu u istoj boji fuksije te njezina već tradicionalna frizura. Elegatno zaglađena punđa postala je njezin zaštitni znak, a oduševljenje je izazvao ekstra prirodni look. 

Sarah Jessica Parker nije nosila makeup, a na savršeno stiliziranoj punđi, mogle su se vidjeti sijede pa smo se na trenutak prisjetili da su više od dva desetljeća prošla od početka njihove zanimljive priče, a Carrie i danas izgleda nevjerojatno dobro. 

Iako na prvu ovakav monokromatski look ne djeluje kao nešto što bi nosila Carrie, tvorci serije žele pokazati da ona ima istančani ukus koji se prilagođava današnjim trendovima. 

Ružičasta boja je svakako jedan od trendova ove sezone, a kostimografi su htjeli da Carrie prigrli trendove današnjice kako bi i dalje ostala lik koji pomiče modne granice. 

Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete na snimanju "I tek tako" (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju