Zahvaljujući ulozi Carrie Bradshaw, glumica Sarah Jessica Parker postala je nova modna ikona, a svoj uspjeh dodatno je materijalizirala kroz stvaranje uspješnog modnog brenda. Sarah je 2014. godine lansirala liniju obuće pod nazivom SJP Collection koja se prodavala u robnoj kući Nordstrom.

Galerija Sarah Jessica Parker cipele s potpeticom kombinira s trenirkom Sarah Jessica Parker u trenirci i modelu cipela Tartt iz njezine kolekcije Model Tartt iz kolekcije Sare Jessice Parker +4 Sarah Jessica Parker

U međuvremenu se proširila i na druga prodajna mjesta, u New Yorku otvorila vlastitu trgovinu cipela, a ponuda proizvoda je narasla pa se sada na službenom webshopu mogu nabaviti i razni dodaci s potpisom SJP.

Kolekcija koju nudimo promišljeno uključuje cipele koje nazivamo evergreen modelima te njihov dizajn uvijek ostaje i samo ih nadopunjujemo varijantama u novoj boji, a u ponudi imamo i ekskluzivne modele koje ne možete naći nigdje drugdje, rekla je Sarah.

Sarah Jessica Parker u trenirci i modelu cipela Tartt iz njezine kolekcije Sarah Jessica Parker u trenirci i modelu cipela Tartt iz njezine kolekcije (Foto: Profimedia)

Ona je najbolja reklama cipelama svog brenda jer ih skoro pa i ne skida sa sebe. Nosi ih u većini prigoda, od svečanih događanja do odlaska u trgovinu. Tako ih nosi i na set serije "And Just Like That…" reboota kultnog "Seksa i grada".

Ne samo da ih nosi u svim prigodama nego ih i kombinira sa svim odjevnim komadima, uključujuči i – trenirku.

Spajanje trenirke i cipela s potpeticom većini žena je i dalje nezamisliva, iako ta kombinacija odavno nije ništa novo i neočekivano među trendsetericama.

Sarah Jessica Parker cipele s potpeticom kombinira s trenirkom Sarah Jessica Parker cipele s potpeticom kombinira s trenirkom (Foto: Profimedia)

Sarah je na set stigla u modelu pod nazivom "Tartt Pierce", bijeloj varijanti srebrnog modela "Tartt" koji je jedan od najpopularnijih u njezinoj kolekciji.

Model Tartt iz kolekcije Sare Jessice Parker Model Tartt iz kolekcije Sare Jessice Parker (Foto: SJP by Sarah Jessica Parker)

Cipela s blok potpeticom visine pet centimetara i širokim remenom preko gležnja uistinu je udobna za nošenje pa ne čudi da Sarah obožava ovaj model.

Ankete

(8779) Cipele s potpeticom...

rezultati povratak glasova1330
rezultati

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju