Umjetnost ženske senzualnosti rezultat je unutarnjeg dobrog mišljenja o sebi kao i uvjerenja da prava sloboda znači odabrati: kako voljeti, zavesti i uspjeti na svoj način.

Galerija PR PR PR +1 PR  "Nitko me ne može suditi" pjevala je Caterina Caselli prije pedesetak godina. To je poruka koja je inspirirala Intimissimi da lansira svjetsku kampanju koja će uključivati plakate, oglase u tisku, TV oglase i oglašavanje putem digitalnih medija. Točno dvadeset godina nakon početka emitiranja kultne serije Seks i grad, Intimissimi je odlučio proslaviti žensku zavodljivost s licem koje svi prepoznajemo: Sarah Jessica Parker. Nova slavna osoba najnovije svjetske Intimissimi kampanje je inspirativna žena koja je pronašla ključ uspjeha u svojoj inteligenciji, karizmatici i osobnoj ženstvenosti.

PR PR

Intimissimi, uvijek na strani autentične ženstvenosti, i Sarah Jessica Parker, koja je pokazala svima kako biti uspješna bez ikakve promjene, ujedinjeni su u modernoj priči. Sa ženama koje prepoznaju svoju osobnu vrijednost, vole sebe i koje su slobodne odabrati svoj način, kampanja prenosi snažnu i pozitivnu poruku kroz jednostavnost dnevnog i noćnog outfita koji čine svaki dan „posebnom prigodom”.

PR PR

Sasvim novo tumačenje zavođenja, Sarah Jessica Parker, odjevena u svoju odjeću, žena s vlastitim jedinstvenim i individualnim stilom. Elegantan dekolte i lagana podrška rezultat su novog balconette grudnjaka izrađenog od 100% čipke koji je poznata glumica predstavila šetnjom ulicama New Yorka,
Intimissimi naglašava žensku figuru, čineći donje rublje sastavnim dijelom odjevne kombinacije. Crna svilena pidžama i vidljiv grudnjak za novo lice brenda, u skladu je s najnovijim trendovima ove sezone i slobodnim izborom svake žene da bude senzualna na svoj način.
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju