Sarah Jessica Parker na ulicama New Yorka snima drugu sezonu serije "I tek tako", a u novim scenama društvo joj pravi Sarita Choudhury. Fotografi su glumice uhvatili u pauzi koju su i Sarah i Sarita iskoristile za odlazak na frizuru, a kosa s nanesenom bojom i kiša koja je padala nisu ih spriječile da izađu ispred salona i popričaju.

Galerija Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 5 Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 6 Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 2 +2 Sarah Jessica Parker nosi crne salonke i poderanu trenirku

U novim scenama serije "I tek tako" Sarah Jessica Parker pokazala je još jednu modnu kombinaciju koja je privukla poglede. Zanimljivo, Sarah je nosila trenirku sive boje i to, kako se čini, malo pohabanu jer je isparana po šavu.

Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 2 Sarah Jessica Parker nosi crne salonke i poderanu trenirku (Foto: Profimedia)

No i uz takvu staru trenirku velika ljubiteljica štikli i u seriji i u stvarnom životu nosila je visoke potpetice, klasične crne salonke na špic s visokom tankom potpeticom koje uvijek izgledaju otmjeno i elegantno – pa čak i kada se nose uz poderanu trenirku. U jednom trenutku Sarah je nosila i crne gumene čizme brenda Hunter, koje su idealne za kišu.

Carrie Bradshaw: Divne zelene štikle u tako dobroj kombinaciji s torbom boje fuksije Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 5 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 6 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 2 +4 Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 3

Sarah Jessica Parker: Povijesna kombinacija u kakvoj još nismo vidjeli Carrie Bradshaw Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete +7 Sarah Jessica Parker u boji fuksije od glave do pete

Ležernom stajlingu za snimanje zvijezda serije "I tek tako" dodala je ljubičastu majicu upotpunjenu debelom srebrnom ogrlicom, a preko nje nosila je zaštitni ogrtač s obzirom na to da je bila usred bojanja kose. U ruci je nosila malu crnu torbicu ukrašenu šarenim kamenčićima i knjigu "Aue" novozelandske spisateljice Becky Manawatu.

Sarah Jessica Parker na snimanju serije 'I tek tako' - 3 Sarah Jessica Parker nosi crne gumene čizme brenda Hunter (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju