Fitness model Sarah Stage potaknula je lavinu zanimanja svojim Instagram profilu, na kojem se pohvalila fotografijom svojeg trudnog tijela samo par dana prije poroda. Sara je danas postala ponosna majka zdrave i velike bebe

  Kontroverzna trudnica s isklesanim trbušnjacima Sarah Stage svojim je fotografijama na Instagram profilu pokrenula lavinu komentara. Naime lijepa brineta pohvalila se svojim tijelom u nevjerojatnoj formi koju je uspješno održavala do posljednjeg dana trudnoće.

No njezin poprilično mali trudnički trbuščić kao i čvrsti trbušni mišići postali su glavna tema o kojoj su raspravljali čak i stručnjaci.

I dok su jedni tvrdili kako vježbanje tijekom trudnoće može biti opasno za dijete te kako je njezin trbuh premalen za dijete, drugi su podržavali njezin trud da zadrži formu koju je imala i prije, posebno zbog toga što je atraktivna Sarah imala zdravu i besprijekornu trudnoću.

No pričama i raspravama je konačno došao kraj jer je Sarah Stage danas postala ponosna majka zdravog dječaka Jamesa Huntera. Da bi stvar bila još zanimljivija, njezin sinčić je bio velika beba te je na svijet došao s 3,8 kilograma težine i 55,8 centimetara duljine.

Prosječna težina novorođenčeta iznosi 3,5 kg, a duljina 50 cm što znači da je popularna ljepotica dobila izvanprosječnu bebu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju