Nakon sučeljavanja predsjedničkih kandidata Zorana Milanovića i Kolinde Grabar-Kitarović u četvrtak, predsjedničin savjetnik Tomislav Madžar obrušio se na njezina protukandidata za kojim je vikao "Sram vas može biti", a pozornost javnosti osim sukoba privukla je i šarena torba koju je u tim trenucima držao u ruci.

Naime, dok je napadao Milanovića, nakon što je on spomenuo tvrtku Leona Sulića koja je propala, a u čijem je Nadzornom odboru sjedila i Kolinda Grabar-Kitarović, Madžar je u ruci držao veliku torbu, odnosno vrećicu za višekratnu upotrebu, ukrašenu velikim cvjetovima.

Na ponašanje predsjedničina savjetnika SDP-ov kandidat reagirao je riječima "Ima i dalje nestabilnih", dan kasnije stigla je i isprika iz stožera aktualne predsjednice, a detalj koji je postao tema internetskih rasprava je već spomenuta vrećica.

Nije dugo trebalo da se otkrije i otkud ona stiže.

Tomislav Madžar u rukama je imao vrećicu za višekratnu upotrebu američkog trgovačkog lanca Michaels, koji se, između ostalog, bavi prodajom dekoracija za dom. Michaels u ponudi ima vrećice raznih uzoraka, a Madžarov model bio je ukrašen ružičastim i crvenim cvjetovima koji su bili itekako dovoljni da torba postane prava zvijezda sučeljavanja.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju