Nova sezona je pravo vrijeme za osvježavanje vaše garderobe, a proljetne novosti nam donosi Designer Outlet Croatia s ponudom od više 100 atraktivnih brandova.

PR PR Foto: Danko Šimunović/PR

Vrijeme je za proljetni street style! Zagrebačka špica uskoro će biti preplavljena neodoljivim komadima u proljetnim koloritima. Nova sezona je pravo vrijeme za osvježavanje vaše garderobe, a proljetne novosti nam donosi Designer Outlet Croatia s ponudom od više 100 atraktivnih brandova kao što su Hugo Boss, Ted Baker, Replay, Patrizia Pepe, GAP, Aldo i mnogi drugi. Inspirirajte se dizajnerskim bojama i otkrij nove proljetne kolekcije na popustu 30-70%.

PR PR Foto: Danko Šimunović/PR

I ove će sezone jarke boje dominirati modnom scenom. Donose dašak optimizma i vedrine, a one svakodnevne kombinacije čine pomalo drugačijima. Brojni brandovi predstavili su svoje proljetne kolekcije koje pršte razigranim bojama, a najviše se ističe upravo narančasta boja kao jedan od najpoželjnijih trendova za nadolazeće tople dane. Mislimo da nema potrebe navoditi dodatne razloge za uvrstiti komad poput ovoga narančastoga sakoa u svoju garderobu. Ovakav sako djeluje hrabro i efektno, a narančasta boja izvrsno se kombinira s neutralnim nijansama za nešto nježniji look. Ako pak želite biti glavni vjesnik proljeća na jednom od nadolazećih partyja, onda je Patrizia Pepe haljina u neon zelenoj boji idealan odabir. Najhrabrija varijanta je isfurati monokromatski outfit s Liu Jo visokim čizmama.

PR PR Foto: Danko Šimunović/PR

Jedan od ključnih modnih momenata za proljetne lookove upravo je obuća u pastelnim bojama poput ovih Aldo cipela u nježno plavoj pastelnoj nijansi. Ovakav komad je must-have nadolazeće sezone, a svakoj kombinaciji daje dašak ženstvenosti i romantike. Cipele u pastelnim bojama možete kombinirati s neutralnim i basic odjevnim predmetima, kao i s drugim statement komadima. Živahne boje nisu zaobišle ni modne dodatke poput torbi. Crvena torba je upečatljiv i efektan modni dodatak koji može jednako upotpuniti dnevni i večernji outfit. Za najbolje iskustvo kupovine tu je Designer Outlet Croatia poklon kartica koju možete pokloniti frendici i provesti zabavno popodne u shoppingu!

PR PR Foto: Danko Šimunović/PR

Zaigrajte se bojama i odaberite svoje proljetne favorite u proljetnim kolekcijama Designer Outleta Croatia. Adidas, Gant, Guess, Desigual, Fashion&Friends, Timberland i Under Armour samo su neki od brandova na koje vas očekuje popust 30-70%.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju