U hrvatska kina uskoro stiže film "Sasvim obična ljubav", koji su zajedno režirali Lisa Barros D'Sa i Glenn Leyburn.

Galerija Scene iz filma Sasvim obična ljubav - 2 Scene iz filma Sasvim obična ljubav - 5 Scene iz filma Sasvim obična ljubav - 4 +1 Scena iz filma

Liam Neeson i Lesley Manville glavne su glumačke zvijezde ljubavne drame za koju je scenarij napisao Owen McCafferty.

Ovaj je film priča o ljubavi, preživljavanju i epskim pitanjima koja život postavlja svakome od nas. Joan (Lesley Manville) i Tom (Liam Neeson) u braku su dugi niz godina. Njihov je brak skladan, a njihova sreća proizlazi iz zajedničkog života punog ljubavi koja se iskazuje nježnošću i humorom. Kad je Joan neočekivano dijagnosticiran rak dojke, tijek liječenja mijenja njihov odnos s obzirom na to da se suočavaju s brojnim izazovima, neizvjesnošću i brige o tome što će se dogoditi ako Joan ne pobjedi bolest.

Zagrebačka premijera filma održat će se 18. veljače u 19 sati u Muzeju suvremene umjetnosti (Avenija Dubrovnik, 17), a našim čitateljicama dijelimo 5x2 ulaznice.

Sve što morate napraviti kako biste ih osvojili jest napisati nam što je za vas ljubav u jednoj rečenici. Odgovor skupa sa svojim podacima (ime, prezime i broj mobitela) pošaljite na mail zadovoljna@novatv.hr do ponedjeljka 17. veljače u 16 sati. Sat vremena kasnije objavit ćemo imena dobitnica.

U naslovu (subject) e-maila navedite "ulaznice Sasvim obična ljubav".

Dobitnici ulaznica su: Petar Peroš, Marija Gudelj, Veronika Lesić, Ana Fajdetić i Tatjana Potkonjak.

Dobitnicima čestotamo, ostalimo želimo više sreće drugi puta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju