Na Valentinovo, dan zaljubljenih koji je popularan diljem svijeta ali se najviše slavi u Americi samo u toj zemlji zaručiti će se više od 6 milijuna parova!

Naime, za te parove zaruke na Valentinovo najromantičniji su mogući način kojim će svoju vezu unaprijediti i dići na jedan sasvim novi nivo. No, iako je nekim parovima to samo olakotna okolnost i ne brinu puno o detaljima oni koji se potrude isplanirati prosidbu u sjećanju će im ostati zauvijek i to upravo kao najromantičniji dan u životu. Na svu sreću, postoji još nekoliko olakotnih okolnosti koje zaruke na Valentinovo čine manje kompliciranima nego da to učinite, primjerice, neki drugi dan u godini:

LAKO PLANIRANJE: mnogi restorani, toplice, resorti, barovi i ostala romantična mjesta ionako već oglašavanju i imaju spremne poude za parove – potrebno je samo odabrati gdje će biti to „Vaše“ mjesto. Najbolje zlatarnice i srebrnarnice u zemlji već tjednima prije Valentinova imaju spremnu paletu zaručničkog prstenja od zlata i srebra te ostalog nakita za dar te su u ovo doba godine navikli na pitanja i narudžbe u zadnji čas.

ROMANTIKA:
Pomoću romantičnog okružja ispunjenog dijamantima, srcima, ružama i čokoladama koji su svojevrsni zašitni znak Valentinova veća je šansa da će odgovor na vaše pitanje biti upravo: Da!

INTIMNOST: Za razliku od Božića, Uskrsa i ostalih posebnih dana u godini Valentinovo je ipak intimni praznik u kojem sudjelujete samo vas dvoje, a ne cijela obitelj poput bratića, sestrični, mama, baka, teta i ujaka. Upravo ta privatnost parovima daje savršenu priliku da provedu vrijeme zajedno prije nego što će veselu vijest objaviti cijelom svijetu.

No, kako Vas ništa ne bi omelo na putu do savršenih zaruka te kako bi Vaše dugo planirano romantično iznenađenje bilo ugodno, a ne neugodno, na vrijeme saznajte broj zaručničkog prstena koji trebate kupiti svojoj dragoj kako bi joj u ključnom trenutku zaista i savršeno pristajao, savjetovala je Nikolina Kefeček iz zlatarnica ZAKS – najvećeg hrvatskog lanca za prodaju zlatnog nakita. Prema njezinim riječima, u ZAKS-u uvijek savjetuju da ako ne možete neprimjetno saznati odgovarajući broj prstena posegnete za malim bezbolnim trkom: privremeno, na samo par sati, otuđite bilo kakav prsten vaš drage.

„Donesite nam prsten u ZAKS i njega ćemo u sekundi izmjeriti te na taj način saznati koji Vam broj zaručničkog prstena treba. Kada dođete kući, taj „stari“ prsten neprimjetno vratite na mjesto gdje ste ga našli, a u ZAKS se vratite za nekoliko dana ili po dogovoru i preuzmite odabrani zaručnički prsten na koji smo Vam u međuvremenu besplatno ugravirali poruku po želji“, rekla je Nikolina Kefeček.

Zahvaljujući vlastitoj, hrvatskoj proizvodnji u ZAKS-u Vam mogu ispuniti gotovo svaku želju, a dobro je znati da su u posljednje vrijeme najpopuarniji zlatni prsteni sa jednim centralnim kamenom dijamantom donosno biljantom.

„U ZAKS-u se, naročito sada povodom sezonskog sniženja od 25 posto, zlatni prsten s briljantom može kupiti po cijeni već od 1500 kuna“, kaže Nikolina Kefeček. Ipak, ukoliko želite jednostavniju varijantu, u srebrnarnicama ARGENTUM potražite zaručnički prsten izrađen od srebra. U ARGENTUM-u možete birati među mnoštvom modela, a zaručnički prsten može biti bilo koji – glavno je da Vam se sviđa jer nosit će se zauvijek. Više informacija: www.zaks.hr
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju