Emily Furey je britanska fitness trenerica koja je postala poznata zahvaljujući svojem Instagram profilu na kojima daje savjete za fit formu, ali i prehranu u kojoj nema odricanja od pojedine vrste hrane

Obožavatelji Emily Furey na Instagramu tvrde da ova 23 godina stara fitness instruktorica iz Manchestera ima tijelo iz snova koje bi mnogi poželjeli.

Suprotno očekivanju, do takvog je tijela došla s prehranom koja uključuje i ‘griješne’ zalogaje poput slanih grickalica.

Nikad se nisam pridržavala strogog režima prehrane, jer nisam osoba koja ima čeličnu samokontrolu. Obično jedem zdravo ujutro i nakon vježbanja, ali popodne zgriješim.

Znam pojesti čips i sir, jer su to moje najveće slabosti,’ iskreno će priznati, te dodaje ‘za vikend ću si priuštiti jedan obrok iz dostave poput pizze ili kineske hrane, a volim jesti i kolače.’


Tajna njenih isklesanih trbušnjaka i odlične forme skriva se u aktivnom životu. S natjecateljskim plivanjem započela je još kao petogodišnja djevojčica, u desetoj godini života počela se baviti plesom, a na fakultetu shvatila da je fitness njezin životni put. 

Vježba barem četiri puta tjedno u teretani u kojoj radi, a trening se razlikuje ovisno o tome kako se Emily osjeća.


‘Slušam potrebe svojeg tijela ovisno o danu, pa kombiniram vožnju bicikla, trčanje, treninge brzine i otpora.’ reći će trenerica koja ne misli da ima savršeno tijelo. Dapače, ista vjeruje da su joj listovi pretanki, a mišići stražnjice nedovoljno čvrsti.

‘Fit forma traži dosta vremena i koncentriranje na pravu grupu mišića kako bi dobili rezultate koje želite. Najviše se ponosim svojim tricepsima koji imaju fantasičnu definiciju zahvaljujući sklekovima koje radim svaki dan,’ zaključuje Emily Furey.

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju