Bliže se blagdani, a s njima raste i pritisak pronalaženja savršenog poklona najdražima. Ako pritom imate posla s ekspertom za street style trendove nepogrešivog ukusa, ne brinite, jer smo za vas izabrali najbolje od najboljeg iz blagdanskih kolekcija street style brendova, a sve ćete ih naći na jednom mjestu: The Athlete's Foot dućanima i webshopu!

Galerija PR PR PR +6 PR

Zaboravite na klasične božićne veste i razveselite svog trendsetera osuvremenjenom varijantom: majicom ili puloverom s božićnim printom. Za žene, tu su elegantni crop top puloveri sa svečanim i upečatljivim motivom lančića, kao i kratka jakna s tim uzorkom.

Poseban dojam ispod bora ostavit će zimska jakna u zlatnoj ili srebrnoj boji, savršena za zimska druženja na otvorenom koje ni u najvećoj gužvi neće svoju vlasnicu ostaviti nezapaženom. Dašak blagdanskog duha pronaći ćete i na tajicama i majicama sa zlatnim logotipima najvećih sportskih brendova, a za one koji će kroz blagdane protrčati od jedne obveze do druge, elegantni zlatni detalji na tenisicama pratit će ih na svakom koraku i nakon što blagdani završe.

Savršen street style look ponekad se krije u detaljima. Baršunasta crna šilterica pristaje svakome i zimu čini toplijom, a svakodnevne sitnice svoje će sigurno mjesto naći u četvrtastim torbicama koje dolaze u blagdanskoj srebrnoj i elegantnoj crnoj varijanti. Ako pak vaši najdraži nisu tip čija će svakodnevica stati u jednu malu torbicu, razveselite ih božićnim izdanjem ruksaka nosivim kroz cijelu godinu.

U svakom slučaju, inspiracija vas čeka na The Athlete's Foot web stranici, a na vama je samo da odaberete svoje favorite i stavite ih ispod bora!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju