Natasha Wagner iz Kalifornije ima tijelo kojemu savršeno pristaju različiti modeli traperica. Vitka je, a opet ima dovoljno oblina da podjednako sjajno izgleda u skinny trapericama ili modelu boyfriend hlača

Ako se pita američka industrija traperica, Natasha Wagner iz Valencije u Kaliforniji ima najsavršenije tijelo u ovom dijelu svijeta.

Ova 172 centimetara visoka manekenka posljednjih i obima struka u iznosu od 71 centimetar već 14 godina radi kao model za neke od najpoznatijih brendova traperica kao što su Levi's, Gap, Old Navy, 7 For All Mankind i Citizens of Humanity.

'Natashine obline su na pravim mjestima,' kaže Jennifer De Clark, starija suradnica brenda 7 For All Mankind te dodaje 'ona je savršen broj 38, a odgovarajuće mjere su ključ da vam dobro stoje različiti modeli traperica.'


'Natasha je savršena kombinacija različitih tipova tijela,' ističe Julien Jarmoune iz Black Orchida koji također s njom surađuju. 'Ona je vitka, a opet ima obline kojima traper izvrsno pristaje, te povrh svega ima odlične noge,' dodaje.

S poslom modela počela se baviti sasvim slučajno, još tijekom studija, kada je skautica iz jedne agencije primjetila njeno tijelo i zamolila da je izmjeri. Otkrila je da podjednako dobro nosi skinny traperice, trapezice, model boyfriend hlača ili one cigareta kroja.

'Kada su me prvi put izmjerili imala sam osjećaj kao da sam dobila na lutriji savršene mjere, jer imala sam ono što su svi brendovi željeli,' prisjeća se Natasha Wagner koja je danas vlasnica vlastite modeling agencije 'In Demand'.

'Jednom kada sam naučila terminologiju proizvodnje traperica počela sam dizajnerima pomagati stvoriti još bolje i ugodnije modele koje laskaju ženskom tijelu,' priznaje Natasha Wagner u čijem se ormaru nalazi preko 100 pari omiljenih hlača. 

 

A photo posted by Natasha J. Wagner (@natashajwagner) on

 

 

A photo posted by Natasha J. Wagner (@natashajwagner) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju