Moda nije najvažnija stvar na svijetu, ali može nam itekako uljepšati svakodnevicu. Zna to i Lejla Filipović, čija su odjevna izdanja uvijek dočekana s komplimentima.

 

Lejla Filipović mnogima je inspiracija kada je riječ o odijevanju i slaganju modnih kombinacija. Lijepa mama majstorica je u biranju upečatljivih odjevnih komada nosivih u svakodnevnim prilikama, a njezini outfiti redovito su obasipani pohvalama i lijepim riječima.

Zvijezda Lejlina posljednjeg modnog izdanja kojim je obradovala svoje pratitelje na Instagramu jest smeđa suknja od imitacije kože iz H&M-a. Riječ je o modelu pencil-kroja koji seže do ispod koljena s kopčanjem na gumbe po čitavoj dužini. Na suknji se ističu i dva koso krojena džepa, dok kroj suknje lijepo prati liniju tijela. Ova je H&M-ova suknja rasprodana, ali u našoj fotogaleriji na početku teksta možete pronaći slične modele suknji pencil-kroja, od imitacije kože ili na kopčanje iz novih kolekcija u trgovinama.

Efektnu "pencilicu" Lejla je sjajno kombinirala uz uski pulover na debele bijelo-plave vodoravne pruge i tamnoplavu bundicu s tri-četvrt rukavima. Tip-top jesensko izdanje ljepotica je zaokružila s crnim grilonkama i smeđim gležnjačama kaubojkama sa srebrnim detaljem na špicu, dok je od modnih detalja izabrala torbicu u divnoj svjetlosmeđoj boji iz trgovine Karla.

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Hlače "vladarice" zbog kojih zaboravljamo i na omiljene skinny modele

Slika nije dostupna Lejla Filipović: Popularna suknja koja naročito lijepo oblikuje struk

Savršenstvo bez mane, komentirala je jedna pratiteljica Lejlinu fotografiju na Instagramu, a mi se s time samo možemo složiti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju