Koža – naš najveći organ kojega često zanemarujemo, odgovoran je za mnoge zadaće, od održavanja unutarnje temperature, pohrane energije, do zaštite tijela od štetnih kemikalija i bakterija.

 

Galerija PR PR PR +0 PR Posebnu pozornost i njegu zahtijeva koža lica koja je svakodnevno izložena štetnim utjecajima poput hladnoće, vjetra, smoga i cigaretnog dima. Zato je važno redovito čistiti površinski sloj kože lica, odstraniti odumrle stanice i na taj način omogućiti koži bržu regeneraciju.

Kada promišljate o čišćenju kože lica važno je znati kako je svaka koža drugačija, a razni pilinzi, tretmani, serumi i kremice u koje se vaše prijateljice kunu, ne moraju kod vas polučiti iste, uspješne rezultate. Zato je FOREO razvio uređaj LUNA fofo koji pruža rutinu njege kože koja je jedinstvena za svakog korisnika. Ovo je prvi pametni uređaj koji kombinira dva uređaja u jednom – pametnu četkicu za čišćenje lica i uređaj za analizu koji preporuča jedinstveni tretman lica prilagođen upravo vašoj koži. Osim izuzetne funkcionalnosti, LUNA fofo simpatičnog je dizajna i jednostavan za korištenje.

PR PR

Super higijenski uređaj za čišćenje lica LUNA fofo kojega možete kupiti u dm prodavaonicama opremljen je naprednim senzorima za analizu kože, bluetoothom se povezuje s aplikacijom FOREO For You te analizira glavna područja vašeg lica (čelo, nos i obraze) i mjeri razinu hidratacije čime određuje stvarnu dob kože, tip kože i cjelokupno stanje tena kako bi se stvorio jedinstven i kompletan profil. Uređaj prati i reagira na unutarnje i vanjske čimbenike koji utječu na zdravlje kože, uključujući promjene u klimi, prehrani i unosu vode, a sve radi postizanja savršenog tena. Sofisticirani algoritam svakoj korisnici formira vlastitu, prilagođenu rutinu čišćenja lica, kao i poboljšano razumijevanje kako se najbolje brinuti za baš taj tip kože.

Svoj LUNA fofo uređaj možeš kupiti u dm-u i prepustiti se uživanju u ritualima ljepote prilagođenima baš tebi!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju