Slatki adventski kalendari jedna su od dječjih povlastica za kojom odrasli često žude, a ponekad se potajno njome i posluže. Želite li bez grižnje savjesti uživati u iščekivanju Božića, u dm-u potražite malo drugačije adventske kalendare koji sadrže kozmetičke i osviještene gastro poslastice koje jednostavno morate isprobati.

 

Galerija PR PR PR +5 PR  
Jedan od dm adventskih kalendara kojim možete počastiti drage osobe ili sebe, jest dmBio adventski kalendar koji nudi ukusne zalogaje iz kontroliranog biološkog uzgoja. Visoke ekološke standarde zadovoljavaju i alverde proizvodi prirodne kozmetike za njegu od glave do pete čije arome chai-latte, cimeta, naranče ili karamele mirišu baš kao sam Božić. Kvalitetna kozmetika vlastite dm marke čeka Vas i u Balea te Balea MEN adventskim kalendarima u kojima se skrivaju proizvodi njemačke kvalitete, prepuni dragocjenih sastojaka za njegu tijela. Šminkerice će sigurno uživati u otkrivanju trend IT UP kolekcije dekorativne kozmetike, a dm nije zaboravio niti najmlađe - SauBär adventski kalendar sadrži vesele proizvode za njegu tijela i posebna iznenađenja za klince. Jedna od kultnih formula za njegu tijela, složit ćemo se svi, je Nivea koju koriste i stari i mladi, i žene i muškarci, a Nivea adventski kalendar u dm-u iza svojih vratašca skriva novo iznenađenje za svaki dan.

PR PR

Uljepšajte najmilijima blagdansko odbrojavanje uz bogate adventske kalendare iz dm-a, ali nemojte zaboraviti niti na sebe – svakodnevno si udovoljite malim poklonom iznenađenja koji se krije iza jednih od 24 vratašca adventskih kalendara i uživajte u radosti otkrivanja iznenađenja. Božić je pravo vrijeme za oživjeti znatiželjno dijete u sebi!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju