Iako nam kišno vrijeme posljednih dana baš i ne pokazuje da nam se bliži ljeto, vjerujemo dugoročnim prognozama koje kažu da će nam sunčani i topli dani uskoro stići i da ćemo imati dugo, toplo, pa čak i vruće ljeto.

Iskoristite naš „Veliki shopping tjedan“ od 21.05. do 28.05. jer darujemo svim čitateljicama 20% popusta uz korištenje kupon-koda zadovoljna3.

 

 

 

Ljeti nam je svima želja imati prekrasnu preplanulu kožu, ali istovremeno treba paziti da koža ostane zaštićena i zdrava.



Naše lice je najizloženije štetnim UV zrakama, pogotovo tokom ljeta i ako ga ne zaštitimo, osim opeklina, koža posljedično ubrzano stari i pojavljuju se bore i mrlje. Ako ste još uvijek u potrazi za kremom koja će vam pružiti UVA i UVB zaštitu i pritom neće ostaviti tragove na licu, savršeno će se kombinirati sa šminkom i neće vam začepiti pore, pronašli smo game-changer proizvod: Luxea Zaštitna dnevna krema za lice sa SPF 30, koja osim UV zaštite pruža i anti-age njegu te dašak luksuza uz kavijar, zlato, hijaluron i antioksidanse, a možete ju korisitti i tokom cijele godine kao jutarnju kremu.

PR PR (Foto: PR)

Za brzo postizanje brončane puti, idealan saveznik je Luxea Marmelada za brzo tamnjenje koja se brzo upija i ne ostavlja trag niti boju na odjeći, a pruža osunčani izgled u najkraćem mogućem vremenu. Obiluje njegujućim prirodnim i organskim sastojcima poput ekstrakta mrkve, pulpe pasjeg trna i aloe vere, hrani kožu i zadržava njezinu prirodnu vlažnost i elastičnost.

PR PR (Foto: PR)

Budući da marmelada ne sadrži UV zaštitu, potrebno je kožu prethodno zaštititi proizvodom sa SPF zaštitom, a u Luxea asortimanu možete izabrati između Suhog ulja za sunčanje ili Losiona za sunčanje. Oba proizvoda osiguravaju široki spektar UVA i UVB zaštite uz zaštitni faktor 25 na ulju ili 30 na losionu, te antioksidativnu zaštitu: koenzim Q10 i vitamin E. Brzo se upijaju i ne ostavljaju tragove, a njihovi neodoljivi mirisi će vas oboriti s nogu.

PR PR (Foto: PR)

Nakon što provedete dan na suncu, na red dolazi Luxea suho ulje sa zlatnim česticama koje osim što daje prekrasan zlatni sjaj, kožu hrani i njeguje te je čini mekom i blistavom. Sadrži “zlatne bisere” bogate organskim ekstraktom mrkve, jojobe, ružmarinom i aloe verom te prirodnim uljima badema i makadamije. Zahvaljujući inovativnoj tehnologiji nije ga potrebno protresti, a naglašava preplanulost i idealno je za vruće ljetne noći kada želimo istaknuti našu osunčanu put i unijeti u život dašak glamura. Savjet više: može se koristiti i tijekom cijele godine za večernje izlaske ili posebne prigode.

PR PR (Foto: PR)

Ako ste pak u potrazi za proizvodom sa UV zaštitom koji je prikladan i za djecu, jedan od njih je Moja Oaza SUN prirodni losion za sunčanje, širokog spektra UVA i UVB zaštite s visokim zaštitnim faktorom 30. Štiti kožu mineralnim filterima i ne sadrži kemijske filtere ili nanočestice, već sadrži prirodne sastojke poput ulja čileanske maline.

PR PR (Foto: PR)

Planove za savršeno ljeto nam može pomrsiti celulit, ali postoji učinkovit način kako ga ukloniti uz Moja Oaza anticelulitni gel čija formulacija sadrži inovativni kompleks prirodnih sastojaka poznatih po svojem djelovanju i učinkovitosti uz dodatak kolagena te visokopotentnu profesionalnu koncentraciju kofeina od čak 4 posto. Kofein se pokazao kao idealan sastojak anticelulitnih proizvoda jer potiče sagorijevanje masnog tkiva i stimulira cirkulaciju i protok vode.

PR PR (Foto: PR)

Ljeti se također svi pojačano znojimo, a kako bismo se zaštitili od neugodnih mirisa i to na prirodan način, bez štetnog aluminija i alkohola, isprobajte Moja Oaza Citrus Energy prirodni deo stick koji ne sprječava znojenje i ne začepljuje pore, ali je vrlo efikasan kod trenutne i dugoročne neutralizacije neugodnih mirisa. Uz to, osvježavajućeg je citrusnog mirisa koji je prikladan i za žene i za muškarce.

PR PR (Foto: PR)

Navedene #crokozmetika proizvode možete pronaći u ljekarnama, dok su na webu Anzotica Cosmetics dostupni su i u raznim setovima po promo cijenama, a osim toga od 21.05. do 28.05. iskoristite jedinstvenu priliku i šopingirajte uz 20% popusta. Dostava je besplatna iznad 150 kn, a kupon-kod za popust zadovoljna3 se unosi prilikom naplate.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju