Glumica Scarlett Johansson upisala se na listu novopečenih mama koje su brzo vratile vitku liniju poslije poroda. Sedam mjeseci nakon što je rodila kći Rose Dorothy 30-godišnja holivudska zvijezda pokazala je nikad vitkiju figuru na dodjeli nagrada MTV Movie Awards u Los Angelesu. Njezin savršen izgled u tom riskantnom odjevnom komadu može parirati Crnoj udovici, filmskom liku kojeg je utjelovila u filmu 'Osvetnici'

Scarlett Johansson je na dodjelu nagrada MTV Movie Awards u Los Angelesu odjenula kombinezon dizajnera Zuhaira Murada koji savršeno prati liniju glumičina tijela. Kombinezon je elegantnog i sofisticiranog kroja, a njegova koraljna boja u kontrastu je s krojem - vesela i zabavna.

>> Kombinezon: 5 savjeta koji će ispraviti nedostatke na tijelu

Uz kombinezon obula je šarene sandale s potpisom Sophie Webster zelene, plave i ružičaste boje, a cijeli outfit upotpunila je zelenom 'clutch' torbicom.

Koja vam se izdanje Scarlett Johansson više sviđa?

glasova:

A da u kombinezonima koji su često 'riskantan' odjevni izbor Scarlett izgleda seksi, glumica je pokazala u filmu 'Osvetnici' 2012. godine u kojem kao super junakinja Crna udovica nosi uski crni kombinezon.

U našoj fotogaleriji pogledajte i ostale poznate dame u kombinezonu Zuhaira Murada.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju