Ako biste htjeli obnoviti ljetnu garderobu, ali koči vas vaš novčanik, dovoljno je da si osigurate nekoliko komada koji će vladati ljetnim kombinacijama, a koje možete kombinirati s onim što već imate u ormaru.

Galerija

Mi smo izdvojili njih sedam koji će biti nezaobilazan prizor ovo ljeto, a u trgovinama smo pronašli primjerke po prihvatljivim cijenama. Izbor pogledajte u našoj galeriji.

REBRASTI TOP

Radi se o komadu koji dobro iskombiniran izgleda jako skupo, a bit će veliki hit ovog ljeta. Nosite ga na suknje, traperice, "finjak" hlače...

HALJINE S UPEČATLJIVIM DETALJIMA

Veliki, puf rukavi, zanimljivi uzorci, lepršavi krojevi... sve to nosit će se ovog ljeta kada su u pitanju haljine. U ponudi su modeli raznih duljina pa ćete bez obzira volite li mini, midi ili maxi haljine naći nešto za sebe.

BIJELA BLUZA

Jedna stvar uvijek će biti u trendu, a to je dobra bijela bluza koja će se odlično uklopiti u svaku kombinaciju. Za ljeto birajte šire bluze uz koje će biti lakše podnijeti temperature koje se penju iznad 30 stupnjeva.

KRATKE HLAČE DULJINE DO KOLJENA

Ovo ljeto u trendu su kratke hlače duljine do koljena - odraslija verzija kratkih hlača koja može biti i dio poslovnih kombinacija. Naime, ove kratke hlače odlično se slažu sa sakoima.

OGRLICE S VELIKIM PRIVJESCIMA

Iskombinirajte više ogrlica različitih duljina s upečatljivim privjesima i dobit ćete odličan dodatak vašim ljetnim kombinacijama koji će dodatno istaknuti i vašu preplanulu put.

TORBE OD PRIRODNIH MATERIJALA

Pruće, slama, rafija... sve dolazi u obzir. Torbe od prirodnih materijala su komad koji simbolizira ljeto i ima svoje mjesto ne samo na plažama nego i kao dio fantastičnih ljetnih kombinacija, od onih dnevnih do večernjih.

Stradivarius suknja, 149,90 kn
Stradivarius suknja, 149,90 kn (Foto: Stradivarius)

Pogledajte i:

Ne može udobnije: 12 modela lanenih haljina idealnih za visoke temperature