Na dan vašeg vjenčanja želite da svaki detalja bude savršen - pa tako i dekoracija. U ispunjavanju te želje mogli bi vam pomoći savjeti koje je s nama podijelila ekipa koja stoji iza imena Cvit Happens.

Galerija Trendovi u dekoriranju vjenčanja Trendovi u dekoriranju vjenčanja Trendovi u dekoriranju vjenčanja +12 Ove sezone u trendu su okrugli glavni stolovi

Greenery stil vjenčanja (dekoriranje zelenilom, kao alternativa standardnom, svježem cvijeću) vodeći je trend već nekoliko sezona i s razlogom ostaje pri vrhu. No, u igru sve više dolaze boje.

Ako trenutno planirate svoje vjenčanje za 2019. godinu, nastavite čitati jer Cvit Happens nam otkriva sedam savjeta kako najbolje dekorirati dan iz snova.

Trendovi u dekoriranju vjenčanja Prvi korak u planiranju savršenog vjenčanja je odabir lokacije (Foto: Marija Laca)

Trendovi u dekoriranju vjenčanja Lokacija vam treba omogućiti da budete kreativni (Foto: Marija Laca)

LOKACIJA PRIJE SVEGA

Prvi korak u planiranju savršenog vjenčanja je odabir lokacije koja će vam omogućiti da budete kreativni i uspješno realizirate željeni stil.

Trendovi u dekoriranju vjenčanja Razmislite o prirodnom okruženju i veličini prostora (Foto: Best man studio)

Razmislite o prirodnom okruženju, veličini prostora, sveukupnom dojmu za vaše goste. Za idilično vjenčanje savršena lokacija je primjerice novouređeno Imanje Marincel. Prateći trendove u svijetu vjenčanja prostor je obogaćen visećim zelenim konstrukcijama i modernim odabirom rasvjete. Ne zaboravite na eksterijer, koji na ovom imanju izgleda senzacionalno.

Cvit Happens glavni stol Ove sezone u trendu su okrugli glavni stolovi (Foto: Marija Laca)

RECITE ZBOGOM KLASIČNOM GLAVNOM STOLU

Kockasti glavni stol već je dugo prvi odabir većine mladenaca, no ova sezona vjenčanja nam donosi puno opuštenije, intimnije i jednako zanosno rješenje – okrugli glavni stol.

Formalni i hladni stolovi koji ometaju komunikaciju između kumova i mladenaca odlaze u prošlost, a Cvit Happens će vam pokazati kako što bolje stilizirati vintage glavni stol. Kako smo minimalizam ostavili u prošloj godini, odlučili smo pozdraviti maksimalizam.

Iznad stola nalazi se viseća konstrukcija, ispod stola vintage koferi ispunjeni bogatim cvijećem, a na stolu asimetrična girlanda.

Šarene cvjetne dekoracije Šarene cvjetne dekoracije (Foto: Adnan Melkić)

ŠARENILO

Moramo priznati da su nam boje nedostajale.

Žuta, narančasta, roza, ljubičasta – mladenke su nas prvo gledale u čudu. Teško im je zamisliti šarenu paletu veselih proljetnih boja. No, nakon što su vidjele krajnji rezultat osmijeh im nije silazio s lica, priznaju iz Cvit Happensa.

Šarene cvjetne dekoracije Šarene cvjetne dekoracije (Foto: Adnan Melkić)

Nakon što se odlučite za šarene cvjetne dekoracije, morate još odlučiti u koju ih vazu postaviti. Dok su metalni stalci u zlatu ili srebru još uvijek iznimno popularni, novi – stari trend je povratak antičkih akcenata. Zato odaberite glinene ili keramičke vaze.

Zahvalnice Razmislite o drugom načinu zahvale umjesto fotografija (Foto: Marija Laca)

NEKA LJUBAV RASTE

Poklanjanje fotografija je out, zato razmislite o drugom načinu zahvale. To može biti čokolada, čaj ili naš osobni favorit – cvijeće. Kako bi personalizirali poklon dodajte datum vjenčanja, lijepu poruku i voilà, savršena zahvalnica je spremna.

Zahvalnice Razmislite o drugom načinu zahvale umjesto fotografija (Foto: Marija Laca)

KARTICE S IMENIMA

Pozivnice i zahvalnice nisu jedina papirna konfekcija na danu vjenčanja. Osnivačica brenda White&Glory sa sjedištem u Amsterdamu kaže kako mladenci danas traže kompletnu uslugu koja ujedno prati stil vjenčanja.

To su najčešće pozivnice, zahvalnice, menu karte i šećer na kraju – kartice s imenima. Vjerujemo da su kartice s imenima lijep znak pažnje s kojim pokazujete svakom gostu koliko je važan dio vašeg sretnog dana.

Sofisticirani vizualni identitet na svom vjenčanju najbolje ćete postići odabirom visoko kvalitetnog, teksturiranog akvarel papira i dizajna po želji.

Divlji buket Za moderno vjenčanje iz snova odaberite divlji buket (Foto: Best man studio)

DIVLJI BUKET

Pronalaženje savršenog buketa nije tako lako kao što zvuči. Mladenka mora razmisliti o vrsti cvijeća, veličini i stilu vjenčanja. Naš savjet, kažu u Cvrit Happens, prepustite cvjećaru glavnu riječ kako bi bili sigurni u kvalitetu i izgled.

Pozivnice i zahvalnice Pozivnice i zahvalnice (Foto: One day studio weddings)

Za moderno vjenčanje iz snova odaberite divlji buket jer "više je više". Obuzdajte ga s odabirom finih svilenih traka u nježnim tonovima.

Pozivnice i zahvalnice Lijep znak pažnje su kartice s imenima (Foto: Marija Laca)

POZADINA ZA FOTOGRAFIRANJE?

2019. će biti zapamćena kao godina bogatih cvjetnih instalacija! Već su nas oduševile viseće zelene konstrukcije, ali Cvit Happens je pripremio još jedan WOW efekt.

Pozivnice i zahvalnice Pozivnice i zahvalnice nisu jedina papirna konfekcija na vjenčanju (Foto: Marija Laca)

Naime, svi koji prate njihov rad već znaju da su poznati po divljim i jedinstvenim pozadinama za fotografiranje. Tako za vjenčanje iz snova predlažu nesvakidašnju kombinaciju visokog i niskog bilja u teglama. Kako bi se pozadina za fotografiranje lijepo povezala s ostatkom vjenčanja, dodajte vintage dekorativne elemente.

Divlji buket Za moderno vjenčanje iz snova odaberite divlji buket (Foto: Best man studio)

Za predivne fotografije eventa na imanju Marincel, za čije su cvijeće i dekoracije zaslužni Cvit Happens i White&Glory, zaslužni su Marija Laća, One day studio weddings, Adnan Melkić i Best man studio.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju