Iako se ustalilo mišljenje kako su pripijene mini haljine i visoke potpetice najseksepilniji modni komadi, to ne mora biti slučaj.

Galerija Slavne dame koje ne moraju nositi minice da bi bile seksi - 5 Slavne dame koje ne moraju nositi minice da bi bile seksi - 8 Slavne dame koje ne moraju nositi minice da bi bile seksi - 6 +4 Jennifer Aniston voli mini haljine, ali izgleda sjajno i u običnom odijelu

Neke će žene izgledati seksepilnije pokrivene od glave do pete u maksi haljini nego u oskudnoj minici. Dobar kroj haljine koji prati siluetu, neočekivani izrez na leđima, podatna tkanina, ali i stav itekako će doprinijeti privlačnosti pojedine osobe.

Slavne dame koje ne moraju nositi minice da bi bile seksi - 2 Jennifer Aniston voli mini haljine, ali izgleda sjajno i u običnom odijelu (Foto: Guliver / Alamy / Profimedia.hr)

Druge će, pak, osvajati sve komplimente u jednostavnom odijelu koje skladno pristaje figuri i s usnama obojenima u drsko crvenu boju.

Slavne dame: Na crvenom tepihu i na ulici - 8 Ne biste ih prepoznali na cesti: Sedam zvijezda koje se zimi znaju sakriti od znatiželjnih pogleda

Ovu teoriju potvrđuju i mnoge slavne dame koje ne moraju nositi mini haljine da bi bile seksi. Zavirite u našu galeriju i sami se uvjerite u tu tvrdnju.

Slavne dame koje ne moraju nositi minice da bi bile seksi - 1 Zendaya izgleda seksepilno i u predimenzioniranoj maksi haljini (Foto: Guliver / Alamy / Profimedia.hr)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju