Topli kaput ili jakna, veliki šal i rukavice nezaobilazan su dio modnih kombinacija u hladnijem dijelu godine. Ne samo da štite tijelo od niskih temperatura i jakog vjetra, već i od znatiželjnih pogleda.

Galerija Slavne dame: Na crvenom tepihu i na ulici - 8 Slavne dame: Na crvenom tepihu i na ulici - 6 Slavne dame: Na crvenom tepihu i na ulici - 5 +4 Kylie Jenner

I dok na crvenom tepihu obično nose pripijene večernje haljine koje naglašavaju njihovu siluetu, u slobodno vrijeme biraju predimenzionirane zimske komade kako bi se utoplile, ali i sakrile od znatiželjnika.

U širokom kaputu s kapuljačom na glavi rijetko tko će prepoznati Selenu Gomez dok šeće užurbanim ulicama New Yorka.

Letizia u kombinezonu brenda Zara 10 slavnih dama koje su na crvenom tepihu nosile haljinu jeftiniju od 325 kuna

I Julia Roberts je ljubiteljica monumentalnih i toplih odjevnih komada, ali i sunčanih naočala koje su sjajne za "skrivanje" na otvorenom od obožavatelja.

Otkako se svijet našao u pandemiji koronavirusa, mnogi nose zaštitne maske za lice i na otvorenom. Ispod zaštitnih slojeva odjeće i modnih dodataka, teško je prepoznati i neke od najslavnijih dama današnjice.

Slika nije dostupna Kome bolje stoji? Sedam parova slavnih dama koje vole nositi istu odjeću

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte koje sve slavne dame vole koristiti predimenzioniranu odjeću da bi se kamuflirale u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Slavne dame: Na crvenom tepihu i na ulici - 2 Selena Gomez na svečanom događanju i u svakodnevoj odjeći za zimu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju