Postoje neke male sitnice kojima muškarci jednostavno ne mogu odoljeti i zbog kojih bi simpatija mogla prerasti u nešto više.

1. Dijeljenje detalja iz privatnog života
Studije su pokazale da će se muškarac prije zaljubiti u ženu ako mu ona otkrije privatne trenutke iz svog života, ali i ako ga ispituje o detaljima iz njegova djetinjstva. Podijelite s njim onu neugodnu priču iz prvog razreda osnovne škole i zamolite ga neka vam ispriča priču iza tog ožiljka na rukama. Pokažite da ste zainteresirani u njega kao osobu…svašta bi se moglo dogoditi.

2. Iskazivanje ranjivosti
Većina muškaraca mašta da će biti zaštititnik svoje obitelji. Budite ranjivi u njegovu društvu i pokažite mu da trebate njegovu pomoć i snagu. No nemojte pretjerivati jer bi se vaša ranjivost mogla protumačiti kao nesigurnost, a nisko samopouzdanje nije najprivlačnija osobina.

Bračni par U tome je tajna: Sedam jasnih znakova da imate dobrog supruga

3. Održavanje kontakta očima
Nemojte podcjenjivati moć izravnog gledanja u oči. Nije lako gledati u oči osobe koja nam se sviđa, ali ako uspijete, rezultati bi vas mogli iznenaditi.

4. Priprema ukusnog obroka
Ne kažu bezveze stari ljudi da ljubav prolazi kroz želudac. Čak i ako niste vješti u kuhanju, naučite pripremiti barem jedno ukusno jelo kojim ćete ga baciti na koljena. Ne samo da ćete ga tako nahraniti, već ćete mu i pokazati da vam je stalo.

5. Komplimentiranje (s razlogom)

U čijem ćete društvu radije provoditi vrijeme: onih koji vas stalno kritiziraju ili onih koji vam daju komplimente? No nemojte pretjerivati s pohvalama – udijelite kompliment samo onda kada to druga strana zaslužuje.

Zaljubljeni par Sedam sitnica koje će vam otkriti da vas partner voli

6. Uskraćivanje pažnje ako smatrate da vas uzima zdravo za gotovo
Prema njemu se lijepo ponašate, a on vas je počeo uzimati zdravo za gotovo? Uskratite mu svoju pažnju i vrijeme. Vrlo brzo će shvatiti da mu jako nedostajete.

7. Jasno izražavanje emocija
Muškarci nisu baš najvještiji u čitanju suptilnih ljubavnih signala. Želite ga? Recite mu to. Muškarci obožavaju žene koje se ne libe izraziti svoje emocije.

Pogledajte i pobjedničke ulete slavnih frajera zbog koje su ove žene "pale" na njih:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju