Aidan, Carrie, Charlotte i Miranda ponovno su na okupu u novim scenama serije "I tek tako". Društvo se okupilo na večeri, a sudeći prema fotografijama sa seta, legendarna četvorka odlično se zabavljala i tako još više podigla osjećaj uzbuđenja zbog početka druge sezone reboota "Seksa i grada" najavljenog za ljeto.

Galerija Aidan s Carrie, Charlotte i Mirandom u novim scenama serije 'I tek tako' - 4 Aidan s Carrie, Charlotte i Mirandom u novim scenama serije 'I tek tako' - 5 Aidan s Carrie, Charlotte i Mirandom u novim scenama serije 'I tek tako' - 1 +1 Kristin Davis i John Corbett u novim scenama serije 'I tek tako'

Mnogi nestrpljivo čekaju vidjeti u kakvom su Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker) i Aidan Shaw (John Corbett) sada odnosu, no čini se da su ponovno vrlo bliski, pa se Aidan u nastavku serije "I tek tako" druži i s Carrienim najboljim prijateljicama, Charlotte York (Kristin Davis) i Mirandom Hobbes (Cynthia Nixon).

Aidan s Carrie, Charlotte i Mirandom u novim scenama serije 'I tek tako' - 3 Legendarna četvorka 'Seksa i grada' odlično se zabavljala na večeri (Foto: Profimedia)

Njih četvero okupilo se u restoranu u New Yorku gdje su snimali nove scene druge sezone reboota "Seksa i grada". Vidno raspoloženi uživali su u razgovoru i druženju, možda se i prisjećajući prošlih vremena kada su Carrie i Aidan bili u ozbiljnoj vezi. Carrie, Miranda i Charlotte bile su, naravno, i vrlo stajliš, Charlotte u plavoj haljini voluminoznog donjeg dijela, Miranda u šarenoj, dok je Carrie nosila dugačku zelenu haljinu i sandale u istoj boji.

"I tek tako": Nove fotografije Carrie i Aidana koje će se svidjeti mnogim fanovima Carrie i Aidan Snimanje druge sezone I tek tako - 5 Snimanje druge sezone I tek tako - 6 +3 Snimanje druge sezone I tek tako - 7

I dok fanovi diljem svijeta nagađaju je li se ljubav između Carrie i Aidana ponovno rasplamsala, nakon svih tih godina, pogledi i osmjesi koje su razmjenjivali na večeri daju naslutiti da bi to lako mogla biti istina. Sve ćemo doznati na ljeto za kada je predviđeno prikazivanje druge sezone serije "I tek tako" na HBO-u.

Aidan s Carrie, Charlotte i Mirandom u novim scenama serije 'I tek tako' - 2 Kristin Davis i John Corbett u novim scenama serije 'I tek tako' (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju