"Seks i grad" učio nas je o ljubavi, seksu, modi, ali i o prijateljstvu. A jedna od najsnažnijih scena iz čitave franšize koja pokazuje što znači biti prijatelj smještena je upravo u večer Stare godine.

Jedna od najdirljivijih i najupečatljivijih scena iz čitavog "Seksa i grada", ona je iz filma "Seks i grad" u kojoj je prikazano što znači biti prijatelj.

Znamo, mnogo je takvih trenutaka bilo u slavnom serijalu, ali scena čija se radnja odvija na Silvestrovo uvečer baš je nekako posebno topla i snažna.

'Seks i grad' učio nas je o ljubavi, seksu, modi, ali i o prijateljstvu. A jedna od najsnažnijih scena iz čitave franšize koja pokazuje što znači biti prijatelj smještena je upravo u večer Stare godine

Kada usamljena Miranda u 23 sata i 12 minuta nazove Carrie koja je spavala, požali joj se da nije mislila da će sada kada ima obitelj sama čekati Novu godinu i jesti kinesku hranu, a upravo joj se to dogodilo. Naime, njen sin Brady bio je kod tate Stevea i Miranda je ostala sama.

Carrie je pita želi li da dođe k njoj jer može uzeti taksi, no Miranda se samo nasmije jer nema šanse da će na Staru godinu naći taksi te joj kaže da se vide iduće godine. Nakon što spusti slušalicu, Carrie pokuša ponovno zaspati, ali ubrzo se digne i ipak odluči otići k prijateljici koja je treba.

Zapravo ljubav 10 odgovora koje znaju svi ljubitelji filma "Zapravo ljubav"

Odjevena u bundu ispod koje nosi pidžamu Carrie trčeći po snijegu ode na podzemnu željeznicu i kod Mirande stigne u času kada otkucavaju sekunde do ponoći.

Nisi sama, Carrie je nježno rekla Mirandi i dvije prijateljice ipak su skupa dočekale Novu godinu. I nitko nije bio usamljen.

U video isječku prisjetite se ovog dirljivog, nesebičnog čina prijateljstva koji je za Mirandu u tom trenutku značio sve, a još jednom pogledajte i kako su ostale junakinje i junaci "Seksa i grada" proveli najluđu noć u godini.

Zaigrajte i fora test te doznajte koji ste lik iz "Seksa i grada", a ne propustite pogledati i kako danas izgledaju dečki Carrie Bradshaw.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju