Sarah Jessica Parker, legendarna Carrie Bradshaw, u nedavnom intervjuu otkrila je iznenađujuću činjenicu o 'Seksu i gradu' zbog koje kultnu seriju više nećemo gledati istim očima

Možda ste mislili da o seriji 'Seks i grad' znate baš sve, ali najnovije priznanje glumice Sarah Jessice Parker iznenadit će i najveće obožavatelje kultne serije. Naime, u intervjuu za portal Nerdist Sarah je otkrila da najbolje prijateljice njenog lika Carrie Bradshaw možda uopće nisu stvarne, odnosno da su možda samo plod Carriene mašte. Pročitajte i 6 laži koje nam je 'prodala' Carrie Bradshaw iz Seksa i grada.

Sarah Jessica Parker otkrila je iznenađujuću činjenicu o najboljim prijateljicama Carrie Bradshaw zbog koje 'Seks i grad' više nećemo gledati istim očima

'Znala sam se pitati jesu li Samantha, Charlotte i Miranda stvarne ili samo likovi u Carrienoj kolumni. One su toliko savršeni arhetipski likovi. Pišete kolumnu o seksualnoj politici i opažanjima ženskih i muških, primarno heteroseksualnih odnosa i izaberete jedan od tih tipova.

Kažete da je ovaj tip takav i takav, a zatim dodatno zakomplicirate, kao svaki dobar pisac. Tako da nisam sasvim sigurna da su stvarne', priznala je 51-godišnja glumica. Iako se radi o izmišljenim pričama, Parker je objasnila da je Carrie kroz te priče imala mogućnost istražiti teme važne za njenu tjednu kolumnu o seksu.

'Ne znamo jesu li se svi ti događaji zaista dogodili ili su samo sadržaj njene tjedne kolumne. Ono što vidimo nije nužno ono što se dogodilo u New Yorku', zaključila je Sarah Jessica Parker. Zabavite se i riješite fora test koji će vam otkriti koji ste lik iz 'Seksa i grada'.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju