Jedna od najpoznatijih uvodnih špica je zasigurno ona iz popularne serije "Seks i grad". No, Carrie Bradshaw isprva nije trebala nositi slavnu bijelu tutu suknju, već jedan potpuno drugačiji "outfit"

Naime, snimljene su dvije verzije uvodne špice za seriju "Seks i grad". Jedna nam je svima poznata – Carrie Bradshaw u bijeloj tutu suknji prolazi pokraj autobusa na kojemu je oglas za njezinu kolumnu te je taj bus poprska.

'Osim poznate verzije uvodne špice serije 'Seks i grad' u kojoj Carrie nosi tutu suknju, postoji i druga, dosad neviđena, verzija'

Međutim, postoji i druga verzija koja ipak nije bila iskorištena. Bila su dva garderobna izbora. Jedan je bio tutu, a snimili smo i Sarah Jessicu dok nosi plavu haljinu te ne bude poprskana već se spotakne kada vidi oglas, kazao je tvorac popularne serije Darren Starr za Entertainment Weekly.

Glavna kostimografkinja Patricia Field pronašla je kultni komad na jednom buvljaku za samo pet dolara. Bilo je jako teško producentima shvatiti tutu suknju. Sarah Jessica i ja borile smo se za nju i Darren je rekao 'ok, ali želim i druge outfite kao opcije', prisjetila se Field.

Bio je to tako briljantan odabir, jer je Carrie zapravo plesala kroz svoj život u New Yorku, nadodao je Starr.

Prošlo je skoro 20 godina otkako se Carrie u tutu suknji prvi put pojavila na malim ekranima, a u videu možete pogledati kako je alternativna verzija izgledala u kojoj je Carrie nosila plavu haljinu nalik onima iz 1950-ih koja je podjednako klasična i izazovna.

Zavirite u našu galeriju i prisjetite se nekih od outfita koje je Sarah Jessica Parker nosila na setu slavne serije.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju