Od posljednje epizode prošlo gotovo 12 godina, no popularna serija 'Seks i grad' još uvijek se spominje u ženskim krugovima. Iako smo svi maštali kako bi bilo živjeti njihove živote Sarah Jessica Parker je otkrila kako je sve to bio samo dobar scenarij. Donosimo pravu istinu o dobroj zabavi iz serije 'Seks i grad'

Uspješne i zgodne žene iz serije 'Seks i grad' koje uživaju u životu, druženju i izlascima uz koktele, šampanjce i skupe grickalice u naše živote unijele su malu žensku dozu zavisti i pobudile pitanje – kako bi bilo biti na njihovom mjestu.

Cosmopolitan kokteli bili su napravljeni od vode i jestive boje za hranu , dok je šampanjac mijenjao sok od đumbira

No da je riječ samo o izvrsnom scenariju, otkrila je Sarah Jessica Parker i ispričala što se zapravo skrivalo iza glamuroznih partija i velikih količina ispijenog alkoholnog pića.

'Na setu nismo popile niti kapi alkohola. Cosmopolitan kokteli bili su napravljeni od vode i jestive boje za hranu ili razrijeđenog soka od brusnice, dok je šampanjac mijenjao sok od đumbira', objasnila je Sarah Jessica Parker i dodala kako je sok od grožđa bio zamjena za crno vino.

No glumice nisu odoljele ukusnim zalogajčićima sa seta koji su, za razliku od koktela, bili pravi i ukusni.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju