Seks na otvorenom probudit će vaša osjetila do maksimuma, jer je osjećaj povjetarca na koži i šum valova na plaži veoma erotičan. Strah da budete uhvaćeni od nepoželjnih pogleda samo će dodatno pojačati vaše uzbuđenje i glad za užitkom

1. U skrivenoj uvali
Opojno i nezaboravno iskustvo na koje će vas nagnati miris mora i slani okus u ustima, vođenje je ljubavi na obali. Pronađite usamljen komadić plaže, zakloljen stijenama i skinite sve sa sebe.

2. Usred mora iza stijene
Strujanje vode oko vaših uzbuđenih tijela opustit će vas i odvesti u opuštenu oazu, mokra koža samo će pojačati osjetila. Za dodatno uzbuđenje namažite se lubrikantimka na silikonskoj bazi, jer voda otežava penetraciju.

Seks na otvorenom probudit će vaša osjetila do maksimuma, jer je osjećaj povjetarca na koži i šum valova jako erotičan

3. Na pučini u barci maloj
Sami u barci usred ničega, dok valovi lagano zadaju ritam, preuzmite inicijativu i skinite kupaći kostim. Lagano se njišite u ritmu valova što lagano udaraju u barku.

Seks Važno: Što bi žene trebale napraviti odmah nakon seksa?

Par u krevetu Četiri prepreke zbog kojih ne uživamo u seksu koliko bismo mogli

4. U hladovini dvorišta
Neodoljivo zelenilo vašeg dvorišta nudi svu ljepotu seksa na otvorenom, a gusta ograda bit će dovoljna za potrebnu dozu privatnosti. Iako složit ćete se poneki znatiželjni pogled može samo povećati vaše uzbuđenje. Poza koju jednostavno morate isprobati u carstvu svoje hladovine dovest će vas do maksimalnog uzbuđenja.

Posjednite svog muškarca na udoban stolac ili ležaljku s podignutim naslonom, neka zauzme pozu raširenih nogu, a vi sjednite na njega okrenuti leđima.

5. Usred divljine
Ako ste skloni avanturicama, uputite se biciklima sa svojim dragim u bespuća šumskih proplanaka. Nakon što prolijete litre znoja i ne preostaje vam ništa drugo doli pronaći komadić zelenila i odmoriti tijelo, imajte na umu kako nešto seksi struji planinskim zrakom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju