Jeste li znali da i muškarci imaju G točku? I više od toga. Proizvođači igračaka za odrasle izradili su čak i poseban vibrator namijenjen stimuliranju muške G točke. I kako je pronaći?

Gdje je muška G točka? 
Ako još niste znali, muška G točka je prostata. To je žlijezda koja se nalazi otprilike pet do sedam centimetara od anusa, na prednjoj strani analnog kanala i neposredno ispod mjehura.

Iako je njezin osnovni zadatak proizvodnja sjemenske tekućine i lučenje iste u mokraćnu cijev, prostata ne doprinosi samo reprodukciji muškarca nego ga može dovesti i do vrhunca.

>> 3 velike istine o izreci - veličina je bitna

Masaža i dodirivanje prostate neke muškarce može dovesti do najjačih orgazama koje su ikad doživjeli, a znalci govore da to dobro utječe i na zdravlje prostate.

>> 5 skrivenih istina o ženama i orgazmu

Masaža i dodirivanje prostate neke muškarce može dovesti do najjačih orgazama koje su ikad doživjeli

Kako do orgazma iz snova?
Prostatu možete stimulirati na dva načina: laganom masažom međice ili kroz anus. Kako bi vam partner dozvolio stimuliranje prostate na taj način, morate se najprije pobrinuti da oboje budete dovoljno opušteni i stvarno željni nove avanture. Bez velike razine povjerenja i pozitivnog odnosa, do igrica te vrste jednostavno neće doći.

Ako sve to imate, onda možete to pokušati na način koji se vama čini najboljim, ali uvijek umjereno i s osjećajem.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju