50 žena na jednom se blogu izjasnilo o najgorim muškim navikama koje ih odbijaju, a mi smo izdvojili četiri najčešće.

 

1. "Džepni biljar"

Kada muškarac svako toliko rukom poseže prema svom međunžju energično se češkajući, riječ je o vrlo ružnoj navici koja upada u oko svakoj ženi. Iako je češkanje prirodna pojava za sve postoji mjesto i način, ali puno suptilniji i diskretniji od romantične večere ili izlaska s djevojkom.

2. Dlake iz nosa i ušiju

Dlake stvarno nisu privlačne pogotovo ukoliko usred strastvenog razgovora proviruju iz nosa ili se nađu na putu između ušne resice i ženinih usana koje se spremaju za poljubac i šaputanje.

3. Prljavi i neuredni nokti

Lijepe ruke su jedna od najprivlačnijih stvari na muškarcu, ukoliko su pritom njegovane i čiste rijetko koja pripadnica ljepšeg spola se neće istog trena zamisliti u njihovom zagrljaju. No prljavi nisu privlačni. Iznimke su, naravno muškarci koi ruke koriste za teške fizičke poslove, ali to ne znači da ne mogu biti uredno odrezani.

Slika nije dostupna Halo?! 20 izluđujućih muških predrasuda o ženama koje nemaju veze s istinom

4. Loša higijena zubi

Svakom se može dogoditi neugodan zadah iz usta nakon ukusnog ručka ili večere, no higijen usne šupljine nešto je sasvim drugačije. Pranje zubi je najmanje što muškarac može napraviti za sebe, zato ova loša navik zaslužuje veliki minus.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju