Neželjena trudnoća može se spriječiti na razne načine, a žene se najčešće odlučuju na kontracepcijske pilule ili spiralu, no kondom nikako ne bi smjeli zaboravljati jer upravo oni mogu spriječiti sve češće spolne bolesti poput virusa klamidije, HPV-a pa čak i AIDS-a, ali i zagarantirati bolji seks

Zahvaljujući novim tehnologijama i bogatim ponudama prezervativ može biti vaš saveznik u postizanju intenzivnog orgazma jer djeluju kao zaštita, ali i seksualno pomagalo.

Bez lateksa

Kako kod žena, tako i kod muškaraca lateks je materijal koji ponekad može izazvati alergije. Upravo zbog toga proizvedeni su kondomi koji ne sadrže ovaj sastojak. Kritike kažu kako su čarobne 'gumice' vrlo ugodne i tanke.

Dobri stari kondom nikako ne bi trebalo podcjenjivati jer upravo oni mogu spriječiti sve češće spolne bolesti

S odgodom

Ovi prezervativi saveznici su mnogih žena čiji su partneri skloni prebrzoj ejakulaciji. Oni su jače 'podmazani' lubrikantom te omogućuju manje trenje što će muškarcima odgoditi snošaj, a ženama produžiti užitak.

S teksturom

Jednako kako lubrikanti mogu produžiti seks tako ga tekstura kondoma može začiniti. Upravo zbog toga tu je prezervativ kojeg krase diskretne izbočine koje tijekom seksa pruža pojačanu stimulaciju.

S okusom

Želite li u seks unijeti novo zadovoljstvo začinite ga slatkim okusom. Riječ je o prezervativima koji imaju slatke, voćne okuse, a namijenjen je onima koji se vole poigrati i oralnim seksom.

Ekstra sigurni

Ako želite biti sigurni da ćete tijekom cijelog seksa biti zaštićeni posegnite za exstra safe kondomima. Oni su nešto deblji od običnih i jače podmazani lubrikantom. Isto tako, lakše se nanose i ljepše prijanjaju te partnerima pružaju veću sigurnost što može rezurtirati opuštenim seksom.

Seksualno zdravlje Pet navika nakon seksa koje bi žene trebale izbjegavati

Žena i muškarac leže na krevetu Razlog zbog kojeg muškarci odbijaju seks koji bi trebalo shvatiti ozbiljno

Za zajednički orgazam 

Još jedna opcija za nezaboravno iskustvo su kondomi koji su osmišljeni da premoste razmak između muškog i ženskog orgazma i partnerima omogući da do vrhunca dođu u isto ( ili približno isto) vrijeme. 

Stimulirajući kondomi 

Stimulirajući kondomi povećavaju šansu za ženskim orgazmom. Nju odvode u neke nove krajnosti vlastitog zadovoljstva za koje nije niti znala da ih ima, a on uživa u uzbuđenju partnerice pa je samim time i njemu seks bolji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju