Postoje stvari s kojima ih žene mogu očarati i zavesti u sekundi, no isto tako i one koje će ih otjerati na put bez povratka. Muškarci su konačno otkrili što im je seksi, a što nikako ne žele da njihova partnerica radi u krevetu


Seksi je...

... kada žena ostavi donje rublje na sebi. Muškarci ne vole kada im u samo nekoliko minuta pokažete sve svoje adute, no vole kada se brzo oslobodite odjeće i u donjem rublju im date naslutiti što ih sve očekuje.

... kada partnerica priča 'prljavo', no s mjerom. Budite bezobrazne i grube, no pripazite da ne postanete vulgarne.

... kada žena preuzme kontrolu. Uzmite stvar u svoje ruke i budite dominantne. To će ih oduševiti svaki put.

... kada se žena samozadovoljava. Muškarce ništa neće uzbuditi više od toga.

... kada izgovarate njegovo ime u žaru strasti. To je stvar koja će izluditi svakog muškarca. No budite sigurni u ime prije nego ga izgovorite.

... kada izvodite zavodljivi ples u njegovom krilu. To će mu pružiti priliku da gleda, dira i uživa.

... kada vas uzme odostraga. Riječi koje svaka žena želi čuti za vrijeme seksa su 'volim te', a ono što muškarac želi čuti je 'uzmi me odostraga'.

Odbija ih...

... sve što im može izazvati bol. Zaboravite na bičeve, lisice i ostala pomagala te vrste. U to se možete upustiti tek kada partnera dobro upoznate.

... pretjerano korištenje mirisnih svijeća i ulja za masažu. Muškarci ne vole ni pretjerano stenjanje prilikom seksa, a smeta ih i kada zamahujte glavom, a vaša kosa se nalazi posvuda.

... kada žene koriste razna pomagala kako bi začinile seks. Ne pretjerujte s vibratorima, lubrikantima i erotskim filmovima.

... kada se žena koncentrira na samo jednu erogenu zonu. Upotrijebite maštu i ruke, no iskoristite cijelo muško tijelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju